Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/04/2024 | 23:11 h
previsio
 
 
24/04/2024 | 23:11 h

La Figuerassa reobre a la ciutadania amb càmeres de videovigilància i millores en l'equipament

17 de febrer de 2023


El consistori hi ha habilitat dos carrils nous pel salt de llargada i el salt de perxa i un nou espai pel llançament de pes


L'alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, va informar ahir al vespre, en el marc del ple ordinari del mes de febrer, de la instal·lació de càmeres de videovigilància a la pista de la Figuerassa. Una novetat que permetrà, a partir del proper dimarts, la reobertura de l'espai per l'ús de la ciutadania. L'horari serà de 9 del matí a 9 del vespre, aproximadament, prioritzant sempre els entrenaments de les entitats esportives.

 

L'accés a aquest equipament va quedar restringit per la pandèmia i la seva recuperació, com a espai per a la gent del barri per practicar esport i/o passejar, ha sigut un tema que ha estat sobre de la taula.

 

Durant aquest parèntesi, el consistori ha aprofitat per dur a terme una sèrie de millores al recinte en l'àmbit estrictament esportiu, pensades per l'activitat del club d'atletisme. S'hi ha habilitat un parell de carrils nous pel salt de llargada i el salt de perxa i un nou espai pel llançament de pes. La intenció de l'Ajuntament és, però, seguir millorant les instal·lacions pel desenvolupament de la seva activitat.

 

Un projecte a nivell municipal

 

Aquest programa forma part d'una xarxa de càmeres ja col·locades en equipaments municipals i punts estratègics del municipi com la torre de guaita, l'edifici de la Policial local, l'Institut Font del Ferro o la passera del barri de Sant Lluís. El Palauet i el camp de futbol municipal, igual que la Figuerassa, també comptaran amb càmeres de videovigilància i càmeres de retransmissió d'actes esportius.

 

D'altra banda, Alemany va anunciar la instal·lació, més endavant, de càmeres de videovigilància al Polígon d'Activitats Empresàries (PAE) Nord de Palafolls i en les àrees de recollida de residus, una actuació que està a punt de licitar-se.

 

Imatge_web (36).jpgNúmero de visites
436
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43