Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 18:34 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 18:34 h

La futura Ordenança de Transparència i Administració Electrònica se sotmet a consulta pública prèvia

29 de març de 2023


Fins el dimecres 5 d'abril, la ciutadania pot fer arribar les seves opinions per concretar i consolidar l'administració digital, la transparència i l'accés a la informació pública de l'Ajuntament de Palafolls


L'Ajuntament de Palafolls està treballant en la creació de l'Ordenança municipal de Transparència i Administració Electrònica del consistori, per garantir la plena incorporació dels mitjans electrònics a l'activitat administrativa, la transparència i l'accés a la informació pública, i l'establiment de les conseqüències derivades de l'incompliment, entre d'altres.

 

Abans de la seva aprovació inicial, i amb l'objectiu de garantir la participació ciutadana en la seva elaboració, el consistori obre el període per participar en la consulta pública prèvia, demanant l'opinió de la ciutadania i les organitzacions que es puguin veure afectades per la nova ordenança.

 

La intenció principal d'aquesta consulta és recollir les opinions ciutadanes i incorporar les seves aportacions a la normativa municipal reguladora que s'està tramitant. En termes generals, aquesta nova ordenança incorporarà els canvis normatius en relació a la simplificació administrativa, l'impuls dels mitjans electrònics i la qualitat de la informació.

 

Tot plegat permetrà que l'Ajuntament de Palafolls tingui una regulació pròpia que concreti com s'apliquen aquestes normes i consolidi l'administració digital, la transparència i l'accés a la informació pública. Això es durà a terme reforçant els drets de la ciutadania en un context de seguretat jurídica, eficiència administrativa i innovació pública.

 

Les persones interessades poden fer arribar les seves opinions fins el dimecres 5 d'abril. Per fer-ho, es poden presentar mitjançant una instància genèrica per qualsevol dels mitjans indicats en l'article 16 de la Llei de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.Número de visites
532
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43