Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:11 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:11 h

La Línia 1361 recupera la normalitat horària

16 de juny de 2021


El bus fa el circuit entre Palafolls, Malgrat de Mar i Santa Susanna


La Línia 1361 de bus interurbà que fa el circuit entre Palafolls, Malgrat de Mar i Santa Susanna, ha recuperat el 100% dels horaris previs a la Covid-19 (fins el mes de maig seguien al 50%). Això implica per als usuaris poder-se desplaçar dins dels diversos àmbits de Palafolls, com també anar a aquestes poblacions veïnes amb el mateix tiquet.

 

Tal com assenyala la regidora de Transports, Helena Carles, "en aquests moments els dies feiners tenim 12 expedicions que van de Palafolls fins a diferents parades de Malgrat, incloent-hi l’estació i també arriba a l’estació de Santa Susanna. Els dissabtes hi ha 6 expedicions i els diumenges i festius, 4. Per altra banda, aquesta mateixa línia té 13 expedicions que retornen a Palafolls (des de Malgrat o Santa Susanna)".

 

Amb quins títols de transport podem viatjar?

 

Palafolls està a la zona tarifària 5H, la qual cosa vol dir que amb el títol integrat de transport metropolità, la ciutadania pot desplaçar-se pels municipis que s'hi inclouen. A més de Palafolls, Malgrat, Tordera o Santa Susanna, entre altres. Els títols es poden adquirir a qualsevol punt autoritzat de venda; en el cas de Palafolls, a l'Estanc del carrer Major, on s'hi pot adquirir la T-Casual, mentre que la resta de títols s'han de reservar prèviament.

 

La T-16, una oportunitat pel jovent per desplaçar-se gratuïtament

 

Ara que arriba l'època d'estiu, desplaçar-se al Marineland o a la platja serà totalment gratuït pels joves que adquireixin la T-16. Es tracta d'un títol de transport per als nens i nenes dels 4 fins al 31 de desembre de l'any en que compleixen els 16 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena.

 Número de visites
716
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43