Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/06/2024 | 17:39 h
previsio
 
 
24/06/2024 | 17:39 h

La Llar d'Infants municipal estrena una nova eina de comunicació amb les famílies

10 d'octubre de 2019


Es tracta del programari conegut com a KinderTIC que també té com a objectiu millorar la gestió pedagògica del centre


Avui dijous la Llar d'Infants municipal està d'estrena. Concretament posa en funcionament una nova eina digital amb la qual s'aposta per potenciar la comunitat educativa al centre municipal i establir una comunicació més directe amb les famílies.


Es tracta del programari i de l'aplicatiu mòbil conegut com a KinderTIC. Amb aquesta nova eina les famílies podran disposar d'un resum diari del que els seus fills o filles han fet durant les hores que han estat a la Llar. Així es podrà consultar si el nen o nena ha menjat correctament o les activitats que estan programades a la seva aula. A partir d'ara aquest també serà el canal de comunicació oficial per fer arribar les circulars oficials del centre.


D'altra banda, amb aquesta aposta també es comptarà amb una fitxa digitalitzada completa dels infants recollint informació tan necessària per al desenvolupament de la feina de les educadores com és les al·lèrgies, intoleràncies o els serveis i torns de cada nen/a.


Durant aquests primers dies l'eina estarà en fase de proves per tal que l'equip docent de la Llar d'Infants i les famílies vagin substituint el paper i les taules informatives de l'aula pel KinderTIC. L'aplicació mòbil es pot descarregar gratuïtament i les famílies usuàries de la Llar van rebre ahir els seus codis i claus d'accés per tal de començar a familiaritzar-se amb l'eina.Número de visites
1569
  • Llar Infants programa gestió i comunicació KinderTIC (FOTO DEMO PROGRAMA))
  • Llar Infants programa gestió i comunicació KinderTIC (pantalla 2 FOTO DEMO PROGRAMA)
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43