Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/07/2024 | 19:29 h
previsio
 
 
20/07/2024 | 19:29 h

La llengua anglesa, protagonista d'un gran nombre d'iniciatives educatives aquesta setmana a Palafolls

20 de maig de 2019


Teatre, cançons, jocs, etc... en llengua anglesa són algunes de les activitats programades en el marc de l'"English Day" organitzat per l'Institut Font del Ferro i les escoles Les Ferreries i Mas Prats amb el suport de l'Ajuntament


El que va comançar amb la celebració d'una diada dedicada a la promoció i normalització de la llengua anglesa a la nostra localitat, l'anomenat English Day, enguany ha donat forma a més d'un dia de propostes d'activitats on la llengua anglesa serà el comú denominador. 

Entre els plats forts de les propostes educatives organitzades per part dels centres de primària i secundària de la nostra població, i amb el suport del consistori, hi ha dos propostes teatrals en anglès dins l'horari lectiu de les escoles. Així, aquest 21 de maig al Teatre, els cursos de 4t, 5è i 6è de primària de l'Escola Les Ferreries seran espectadors de The Loch Ness Monster. Obra que el 24 de maig també gaudiran el cicle mitjà i superior de pimària de l'escola Mas Prats. En el cas de l'alumant de l'escola Mas Prats els cursos d'infatil i inicial també visitaran el Teatre el 30 de maig per poder ser espectadors de l'obra Little Red Riding Hood. Entremig, el dia 23 de maig, el torn serà pels alumnes de l'ESO de l'Institut Font del Ferro que serà espectador de la proposta teatral Who's Who?

A més, el 23 de maig, dia assenyalat com l'English Day de la nostra localitat, l'Instiut Font del Ferro obrirà les seves portes a diferents cursos escolars tant de Les Ferreries com de Mas Prats amb l'objectiu de jugar  i posar a prova els seus coneixements en llengua anglesa tot passant-s'ho d'allò més bé! 

Paral·lelament, diferents alumnes de l'Institut de la nostra localitat aquests dies han enregistrat a Ràdio Palafolls un programa especial en llengua anglesa que es podrà escoltar aquest 23 de maig al 107.7 FM. 

D'altra banda, a tots els centres educatius s'ha informat a les famílies d'altres iniciatives que les escoles han programat com la celebració d'una gimnaca o anar vestits amb roba que tiguin frases o motius en llengua anglesa, etc. Número de visites
1031
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43