Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
22/02/2024 | 13:16 h
previsio
 
 
22/02/2024 | 13:16 h

La nova sala infantil de la biblioteca s'inaugurarà el dissabte 4 de febrer

27 de gener de 2023


El consistori prepara l'acte institucional amb la presència de les arquitectes Benedetta Tagliabue i Caterina Miralles


El proper dissabte 4 de febrer, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls inaugura la nova sala infantil de l'equipament després de la seva remodelació. L'espai s'ha habilitat pels més petits, fent-lo més agradable, segur i acollidor. S'ha adaptat el terra i el mobiliari, amb unes taules més baixes i de cantonades rodones, i s'ha creat una zona multimèdia i de jocs.

 

El passat 22 de desembre, quan es va celebrar l'acte de reobertura de la sala després dels primers canvis, ja es van estrenar uns grans coixins per cobrir el terra de l'espai, creats i dissenyats amb els dibuixos dels infants del municipi.

 

El projecte de remodelació de la sala infantil de la biblioteca és fruit d'un treball de dos anys entre la Diputació de Barcelona, la Fundació Enric Miralles, l'estudi d'arquitectura Benedetta Tagliabue - EMBT Architects i el consistori.

 

Cartell_Inauguració de la biblioteca.jpg

 

Una inauguració a l'alçada de l'equipament

 

L'acte s'iniciarà a les 10.45 hores des de la Plaça de les Valls d'Ax, amb la batucada de la Colla dels Diablesfolls que liderarà la cercavila cap a la biblioteca. De camí, es podrà gaudir del conte itinerant "El fil de la biblioteca", a càrrec de Mon Mas. A més, de les 11.15 a les 13.15 hores, els infants podran gaudir d'un taller de tatuatges amb purpurina.

 

A tres quarts de dotze es duran a terme els parlaments institucionals, que comptaran amb la presència d'arquitectes de renom com Benedetta Tagliabue i Caterina Miralles, de l'estudi d'arquitectura Benedetta Tagliabue - EMBT Architects i la Fundació Enric Miralles, que han treballat i supervisat el procés de remodelació. També hi assistirà el president delegat de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, Joan Carles García, i l'alcalde de Palafolls, Francesc Alemany.

 

Al punt de les dotze del migdia, s'oferirà un petit refrigeri per totes les persones assistents. L'acte finalitzarà amb l'espectacle infantil "Els sons de l'Univers", a les 12.15 hores a càrrec d'Alquímia Musical.Número de visites
833
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43