Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:59 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:59 h

La obres de substitució del paviment de la Passera de Sant Lluís es preveu que s'allarguin fins a meitat del mes de setembre

31 de juliol de 2019


El dilluns van tenir lloc les primeres intervencions pel que han de ser les obres que han de servir per substituir el paviment de la Passera que uneix Sant Lluís amb el centre de la nostra població.

Concretament els treballs d'aquesta setmana s'han centrat en col·locar la malla protectora que ha de permetre treballar amb seguretat a la infraestructura. Aquesta intervenció es va concentrar el dilluns a la nit i el cos de la Policia Local es va encarregar de donar pas alternatiu als vehicles de pas per la carretera d'accés a la Costa Brava en funció de les necessitats de les obres. 

Segons les previsions amb les que compta l'Ajuntament per part de l'empresa encarregada dels treballs de substitució del paviment de la Passera, el material arribarà la propera setmana i podran començar les feines de substitució. Cal destacar que el material nou serà d’alumini antilliscant  i que per tant serà més resistent que el que hi havia fins ara. 

Durant les obres es demana a la gent que urtilitza aquest pas seguir les propostes alternatives i les senyalitzacions recomanades.

Es preveu que la intervenció s’allargui fins a meitat del mes de setembre.

 
 
 

 Número de visites
866
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43