Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:20 h
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:20 h

La pandèmia no ha aturat una Nit de Reis màgica i especial

8 de gener de 2021


El consistori publica aquest vespre a les 20 h vídeo-resum a les xarxes socials de la Nit de Reis 2021 a Palafolls, que va ser possible gràcies a la Comissió de Reis i la col·laboració d'altres entitats i voluntaris


Aquesta setmana passada va tenir lloc la Nit de Reis, la nit més esperada pels infants de Palafolls on la il·lusió obre totes les portes. Des del consistori es vol fer un agraïment extens a tots aquells que han fet possible la Nit de Reis.


Han estat dies, tardes i nits intenses de feina, de reformular els actes marcats per les noves mesures de seguretat, però tot i això, i des d'un treball transversal i cooperatiu, el passat dimarts es va poder viure la Nit de Reis a Palafolls, especialment a la Comissió de Reis que un any més, tot i les adversitats, ha liderat la màgica nit que vam viure.

 

Des de la mateixa Comissió, a les cosidores, a totes les persones voluntaries a títol personal, els Diablesfolls, els Joves de l'Esplai el Pas, la brigada municipal, les Àrees de Cultura, Educació i Joventut de l'Ajuntament... S'ha superat el gran repte que suposava realitzar els Reis enguany i s'ha pogut mantenir així l'essència d'aquest dia tant especial.

 

La regidora de Cultura i Educació, Susanna Pla, ha valorat la bona organització i l'alta capacitat d'adaptació d'aquesta, en anar-se ajustant a les successives modificacions de les mesures de la Generalitat durant els dies previs: "Mantenir la il·lusió d'aquests dies no hauria estat possible sense l'ajuda i les ganes de tantíssims voluntaris i companys. Cal agrair-los l'esforç que han fet, i deixar clar que entre tots ho hem fet possible".

 

Després de reformular la posada en marxa de l'acte -marcat per les noves mesures del Procicat-, l'Ajuntament de Palafolls va poder rebre Ses Majestats els Reis d'Orient, en els tres campaments que es van organitzar: la plaça del Fòrum Palatiolo al Centre, la plaça de la Fasola a Sant Lluís, i el Local Social de Sant Genís. En aquests tres escenaris descentralitzats, els menuts, seguint totes les mesures de seguretat, van poder entregar la carta als patges i saludar els Reis d'Orient abans d'anar a dormir.

 

A partir de les 20 h d'aquest divendres 8 de gener, la ciutadania podrà veure i compartir a les xarxes el vídeo-resum de la Nit de Reis 2021 a Palafolls.Número de visites
970
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43