Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 04:46 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 04:46 h

La Piscina Municipal de Palafolls reobrirà portes aquest estiu amb algunes limitacions

25 de juny de 2020


La crisi sanitària ha obligat, però, a reduir l’aforament i fer modificacions en els tiquets per accedir al recinte


La regidoria d’Esports ha decidit reobrir la Piscina Municipal aquest estiu, amb tota una sèrie de restriccions que modificaran substancialment les condicions de l’any passat. L’aforament o la desaparició de l’abonament de temporada en són les principals. L’extraordinarietat de la situació sanitària d’enguany, ha obligat, doncs, a reformular la temporada de piscina tal i com estava prevista a principis d’any.

 

Malgrat els inconvenients, enguany s’estrenarà una nova escala d’accés a l’aigua dissenyada per a les persones amb mobilitat reduïda. Aquesta iniciativa surt de les valoracions i propostes que van fer els usuaris de la piscina en el tancament de la temporada 2019.

 

Quant durarà la temporada de piscina 2020?

 

La regidoria d’Esports ha decidit que la piscina obri aquest any de l’1 de juliol fins al 31 d’agost. No hi haurà jornada de portes obertes ni el primer ni el darrer dia de piscina, a causa de la pandèmia. L’horari d’obertura de la piscina serà de 10h a 19h tots els set dies de la setmana.

 

Quin serà l’aforament permès?

 

Pel que respecta a l'aforament, la ràtio establerta fixa un màxim de 180 persones fent ús de l'espai (però aquesta xifra pot estar subjecte a variacions en funció de l'evolució de la situació i la legislació per part de les autoritats competents).

Per ara, i a causa de l'ordenança que així ho regula, un cop utilitzat el passi diari l'usuari té dret a tornar a accedir a la piscina durant la resta del dia. Això vol dir que, per poder garantir l'accés al llarg del dia a les persones que estiguin fent ús del seu tiquet, només es permetrà el pas de 180 usuaris (independentment de què aquests surtin o entrin del recinte). És per això que no serà possible fer cua al carrer esperant que un altre usuari abandoni la piscina, sinó que es tancarà l'accés a nous usuaris un cop arribat als 180 passis registrats per dia.

L'única excepció serà el casal d'estiu, ja que els tiquets dels nens del casal seran vàlids només mentre duri l'activitat programada pels monitors. Tanmateix, es reserven 30 places de dilluns a divendres en horari de matí per a ús dels infants del casal, però, aquestes podran ser reocupades a la tarda per altres usuaris.

 

Quins abonaments hi haurà i a quin preu?

 

En un treball conjunt amb Tresoreria de l’Ajuntament, s’han plantejat dos tipus d’abonaments que tindran tres categories diferents cadascun. Aquests són els tres abonaments diaris: categoria adult, categoria infantil i la categoria jubilats, pensionistes i persones amb diversitat funcional. També hi haurà els paquets de 10 entrades de dia (amb les mateixes tres categories). Com a novetat, els preus seran els mateixos durant tota la setmana (sense diferenciacions pel cap de setmana).

 

La venda tant de les entrades diàries com dels paquets de 10 entrades es farà presencialment i només amb targeta a l’OAC de l’Ajuntament de Palafolls, a partir de la setmana del 22 de juny. La venda d'entrades al consistori es realitzarà tots els matins en l'horari habitual fins a final de campanya (i els dimarts a la tarda de 16:00h a 18:30h des del 23 de juny i fins a finals de juliol).

 

La Piscina Municipal només vendrà les entrades de dia. Les entrades al recinte de la piscina es podran comprar a partir de l’1 de juliol, quan obri portes.

 

Els preus seran els següents i seran vàlids durant els 7 dies de la setmana:

TAULA PREUS PISCINA.jpg

 

Tant els paquets de 10 entrades com el títol de dia estaran sempre subjectes a les restriccions d’aforament. Per tant, aquella persona que compri una entrada pel mateix dia, no necessàriament hi podrà accedir, si aquell dia la piscina ja ha assolit l’aforament permès. Aquest tiquet no es perdrà, i es podrà fer servir qualsevol altre dia de la temporada.

L’Ajuntament ha resolt amb un decret que enguany no es venguin abonaments de temporada, perquè no es podrà garantir l’accés de la gent que tingui aquest títol al recinte, quan aquest hagi assolit l’aforament límit. Aquesta supressió temporal de l’abonament només afectarà la temporada 2020.

 

Quines altres restriccions he de tenir en compte?

 

No es podrà entrar menjar, ni comprar-lo a les màquines de vending (les màquines no hi seran). Sí que es podrà entrar begudes com l’aigua.

 

Els cursets de natació enguany no es faran.

 

No hi haurà accés ni a les dutxes ni tampoc als vestidors de la piscina. Només hi haurà accés als lavabos.

 

Piscina municipal flyer.jpg

 Número de visites
2855
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43