Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 03:18 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 03:18 h

La Policia Local de Palafolls registra diversos incidents durant la Festa dels 80’s

5 d'agost de 2019


En destaquen actuacions per consum de drogues, tinença d'armes, i dos accidents sense conseqüències


Cotxe policial a la comissaria de PLFDurant la celebració de la Festa dels 80’s, aquesta passada matinada, la Policia Local de Palafolls ha registrat incidents de diversa mena, que ha saldat amb efectivitat durant la nit. En l’informe policial de les actuacions dutes a terme se’n fan notar diverses:

 

D’entre els més rellevants, la PL ha registrat quatre actuacions per tinença i consum de drogues, a la vegada que una més per tinença d’armes. Els agents locals han hagut d’actuar també davant de dos accidents de carretera, un amb un resultat d’alcoholèmia positiu i amb dos vehicles implicats, i l’altre amb quatre vehicles implicats, però sense ferits.

 

Com és habitual en aquest tipus d’esdeveniments, la PL ha hagut d’actuar davant l’incompliment de l’ordenança de Civisme, en aquest cas per tres casos de consum d’alcohol a la via pública. Cal recordar que la xifra és molt baixa en aquest punt perquè la Policia realitza sempre diverses actuacions en mode preventiu, entre els col·lectius més joves, com també a la via pública i en la protecció de l’espai a les rodalies del concert.

 

Finalment, la PL ha registrat una infracció a l’ordenança de tinença d’animals, tres per conduir sota els efectes de l’alcohol, i una diligència penal pel mateix motiu.

 Número de visites
1387
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43