Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/02/2024 | 11:13 h
previsio
 
 
25/02/2024 | 11:13 h

La Policia Local de Palafolls s'uneix a la campanya de les «Mascaretes Solidàries» per recaptar fons per al càncer infantil

25 de novembre de 2020


La campanya #PelsValents recull fons per a la construcció del Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona i per a la investigació del càncer infantil.


La Policia Local de Palafolls s'ha adherit a la campanya 'Mascaretes Solidàries', amb l'objectiu de contribuir a la tasca d'investigació mèdica contra el càncer infantil.

 

Les persones que vulguin col·laborar poden adquirir les mascaretes mitjançant un donatiu de 9 €  les d’adult, i 8 € les infantils. Es tracta d’unes mascaretes homologades FFP2 i que es poden rentar a 30 graus fins a 62 vegades.

 

Aquesta campanya l’estan duen a terme diversos cossos de Policia Local de tot Catalunya, i fins a la data ja han recaptat més de 350.000 €.

 

Els diners que es recaptin des de la Policia Local de Palafolls s'enviaran a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per a la construcció del centre oncològic pediàtric més gran d’Europa, el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center, i per a la investigació del càncer infantil. 

 

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament de Palafolls a través de la seva Policia Local vol mostrar el seu suport a aquests valents i valentes que pateixen la malaltia del càncer.

 

Des de la Policia Local es vol fer una crida a la ciutadania per a què mostrin la seva solidaritat adquirint les mascaretes tant a la mateixa comissaria de la Policia Local, com als establiments col·laboradors del municipi.

cartell-pels-va_51018705 (1).png

 

 Número de visites
966
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43