Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
17/06/2024 | 09:55 h
previsio
 
 
17/06/2024 | 09:55 h

La Policia Local ofereix xerrades a pares, mares i alumnes de les escoles de Palafolls

28 de novembre de 2018


Amb els més petits s'ha parlat d'assetjament escolar i amb els pares d'internet segur


Part de la funció del cos local de seguretat del nostre és oferir formació en diferents àmbits i col·lectius. Des de fa anys es fan cursos d’educació vial adaptats segons l’edat, però la funció formadora també inclou xerrades a les aules sobre diferents temes. Tan és així que aquests dies els agents de la Policia Local de Palafolls ofereixen xerrades participatives amb els alumnes de les escoles locals sobre l’assetjament escolar o bullying.

 

Ahir es va fer la primera xerrada amb els alumnes de 5è de primària de Les  Ferreries i demà es continuarà amb un altre curs. La intenció del cos local és oferir aquestes xerrades al cicle superior de les dues escoles ja que amb aquestes trobades es donen eines per detectar, evitar i denunciar situacions d’assetjament escolar.

 

Aquestes actuacions de conscienciació i sensibilització es duen a terme en coordinació amb les dues escoles del nostre municipi amb la voluntat d’oferir un recurs útil als alumnes a l’hora de millorar-ne la interrelació i evitar episodis d’assetjament.

 

La Policia Local de Palafolls, a més, també ofereix des d’aquesta setmana xerrades per a pares i mares de l’escola de Mas Prats. Seran trobades trimestrals amb la voluntat de donar eines pràctiques als pares i mares que els ajuden a orientar-los en diferents matèries.

 

Aquesta setmana s’ha fet la primera trobada per parlar sobre internet segur en la que s’han donat trucs, eines i consells per tal els fills utilitzin de forma segura la xarxa sota la supervisió dels pares i mares.

 

Durant el curs passat, el cos local de seguretat també va desenvolupar tasques formatives amb els docents d’escoles i institut sobre diferents temàtiques com per exemple les diferents identitats sexuals.Número de visites
1564
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43