Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/05/2024 | 18:50 h
previsio
 
 
20/05/2024 | 18:50 h

La regidoria d'Esports presenta la Festa de l'Esport davant les entitats esportives

27 de juliol de 2022


El Consell Municipal de l'Esport es va reunir per primera vegada ahir amb la presència de totes les entitats esportives


El Consell Municipal d'Esports de Palafolls (CME) va celebrar per primera vegada ahir vespre la primera sessió, després de la seva constitució el 28 d'abril de l'any en curs. La reunió va aplegar totes les entitats esportives del municipi, el Govern i l'oposició.
 
En aquesta trobada la regidora d'Esports, Sònia González, va presentar la Festa de l'Esport, un esdeveniment que tindrà lloc tot just passat l'estiu, i que pretén reconèixer el talent dels esportistes de Palafolls. El Consell Municipal d'Esports va debatre sobre la proposta de bases que inclou que cada entitat pugui triar dues persones per participar en aquest homenatge col·lectiu que s'està preparant, i del qual se'n desgranaran més detalls durant les pròximes setmanes.
 
La primera sessió de l'òrgan municipal també va tractar altres temes com ara el règim de subvencions i els horaris per a la temporada vinent (2022-2023). Des de la regidoria d'Esports es vetlla per trobar un encaix a les necessitats de les entitats del municipi, amb una mirada global i la voluntat de superar les incompatibilitats que puguin sorgir en la relació entre elles.
 
A la trobada també hi van assistir la regidora d'Entitats i Educació i els tècnics de totes dues àrees; i es va aprofitar per convidar, degut al seu fort arrelament amb el teixit esportiu del municipi, al conductor del programa 'Minut a Minut' de Ràdio Palafolls, Eloi Alargé. Número de visites
642
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43