Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/05/2024 | 18:18 h
previsio
 
 
20/05/2024 | 18:18 h

La Rula estrena l'espai d'atenció, informació i acompanyament a l'Àrea de Serveis Socials

12 d'abril de 2023


El servei intermunicipal d'atenció i prevenció d'usos de drogues i pantalles rebrà adolescents, joves, famílies i professionals cada segon dimecres de mes


Aquesta tarda s'estrena a Palafolls l'espai d'atenció, informació i acompanyament individual, personalitzat i confidencial de la Rula: el nou projecte intermunicipal d'atenció i prevenció d'usos de drogues i pantalles.

 

Des d'avui, l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Palafolls (carrer Francesc Macià, 1) oferirà aquest servei a adolescents, joves, famílies i professionals cada segon dimecres de mes, excepte els festius, de 16.00 a 19.00 hores. Per a fer-ne ús, cal concertar cita prèvia trucant al número de telèfon 661 741 522 o a través del correu electrònic rula@ccmaresme.cat.

 

La Rula neix al setembre de 2022, amb la intenció de centralitzar i coordinar les accions preventives en matèria de drogues i pantalles als municipis de Calella, Malgrat de Mar, Tordera i Palafolls amb el suport del Consell Comarcal del Maresme.

 

Més enllà de l'àmbit comunitari, des del servei també s'ofereixen recursos a nivell educatiu, amb la realització de tallers de prevenció dels possibles riscos associats als usos de drogues i pantalles per l'alumnat, així com formació i assessorament per a professionals i famílies. A més, es posa a disposició dels centres educatius el Protocol de detecció i intervenció en els usos de drogues i pantalles (TRIC).

 

D'altra banda, en l'àmbit de l'oci nocturn, el projecte coordina intervencions preventives en les Festes Majors i populars, amb l'habilitació d'un punt d'informació i atenció sobre drogues.

 

Publicació a Instagram (1).jpgNúmero de visites
1245
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43