Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
09/12/2023 | 01:03 h
previsio
 
 
09/12/2023 | 01:03 h

La segona edició del FEM Palafolls es farà el primer cap de setmana de juliol

10 de juny de 2022


Aquest dijous s'ha presentat la segona edició d'aquest festival que vol ser la festa del comerç local amb concerts, botigues al carrer, una fira foras estocs i ofertes especials de restaurants del poble


 

L'edició d'aquest 2022 es va presentar ahir al Parc de les Esplanes amb la presència de l'alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, la regidora de Cultura, Susanna Pla i el regidor de Promoció Econòmica, Aleix Freixa. Un acte que va acabar amb l'actuació musical de la pianista Laura Andrés, qui també forma part del cartell musical del FEM Palafolls.

 

            WhatsApp Image 2022-06-10 at 18.02.43.jpeg

 

El festival va néixer l’any passat amb la voluntat de posar en valor el teixit comercial i de restauració del nostre municipi en una conjuntura econòmica agreujada per la Covid. El FEM Palafolls d’enguany es farà l’1, 2 i 3 de juliol i tornarà a apostar per donar la benvinguda a l’estiu amb activitats comercials i musicals.


Hi haurà desfilada de moda, botigues al carrer, village amb restauradors locals i de nou una aposta per les actuacions musicals.

 

El FEM Palafolls començarà el divendres 1 de juliol amb la desfilada de moda impulsada per la Fundació del Molí i que es farà a la gespa del parc Joaquim Ruyra a la tarda. A les 18h es posarà en marxa el village mab la presència de 6 restaurants i establiments locals que oferiran els seus productes al Parc de les Esplanes durant els tres dies del festival. Com ja passava l’any passat, el village se situarà a tocar de la zona de concerts. Justament divendres és el dia fort de l’oferta musical ja que actuarà Manu Tenorio, conegut per haver format part de la primera edició del concurs “Operación Triunfo”.


L’endemà dissabte serà el dia de la botiga al carrer. Una activitat que agruparà una quinzena d’establiments comercials del nostre poble. Les seves parades es concentraran a la confluència dels carrers Major, Francesc Macià i avinguda Costa Brava a partir de les 10 del matí.


També a les 10 obrirà portes la fira Fora Estocs de la Fundació del Molí que tornarà a fer-se al centre de Palafolls, com l’any passat, però enguany al Fòrum Palatiolo. Aquesta fira aprofita per vendre els estocs de roba de les diferents botigues outlet que la fundació té a Palafolls. Hi haurà torns establerts, tant al matí com a la tarda, i cal reservar cita al web de la fundació.


El concert de dissabte a les Esplanes serà amb Porto Bello i la DJ Núria Scarp. El village estarà obert des de les 6 de la tarda.


Diumenge al matí encara hi haurà Fora Estocs i al vespre hi haurà l’últim dels concerts previstos, el de la pianista Laura Andrés.


Totes les activitats són gratuïtes i busquen atreure l’atenció dels palafollencs i, sobretot, donar a conèixer l’oferta comercial i de restauració del nostre municipi. Enguany no cal reservar entrades per als concerts, però sí per poder assistir als torns de matí del Fora Estocs. En aquest cas la cita prèvia es gestiona des del web de la Fundació del Molí d'en Puigvert

 Número de visites
1807
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43