Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/04/2024 | 00:30 h
previsio
 
 
25/04/2024 | 00:30 h

La T-16; la manera més senzilla i econòmica d’usar el transport públic

14 de setembre de 2017


Aquesta setmana han començat de nou les classes pels alumnes de primària i secundària del nostre municipi i també s’ha reactivat el servei de la línia 5 del bus urbà de Palafolls, el que connecta els diferents barris i àmbits del nostre poble amb el centre coincidint amb els horaris escolars. D’aquesta manera es facilita el transport públic als estudiants de les escoles i de l’Institut de Palafolls.

Per aquests estudiants, a més, existeix la possibilitat d’usar la targeta T-16, un títol de transport per a menors de 16 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena.

 

Aquesta targeta, que té un cost total de 35€ (un únic pagament), permet doncs agafar la Línia 5 il·limitadament fins el 31 de desembre de l’any en que el jove fa els 16 anys.

 

La targeta T-16 és un títol personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/passaport/llibre de família, que s'ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir el nen o la nena que en sigui el titular.

 

El cost de la targeta T-16 serà repercutit a l'usuari en la seva primera emissió, però les renovacions fins els 16 anys seran gratuïtes pel que els infants poden viatjar dels 4 als 16 anys amb un únic pagament de 35€, ja que la renovació de la targeta es realitzarà sense cost i de manera automàtica fins el 31 de desembre de l'any en què es compleixen els 16 anys.

 

Aquesta targeta es pot sol·licitar per telèfon o bé en aquest enllaç:

 

SOL·LICITUD DE T16

 

La T-16 no només serveix per a la línia 5 del bus de Palafolls sinó també pels transports integrats de la nostra zona (bus i tren) entre els municipis de  Blanes, Fogars de la Selva, Malgrat de Mar, Santa Susanna i Tordera.

 

 Número de visites
2500
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43