Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/07/2024 | 19:18 h
previsio
 
 
20/07/2024 | 19:18 h

Les AMPES de les dues escoles de la nostra població proposen un Casal de Setmana Santa

8 d'abril de 2019


La iniciativa rep el suport de l'Ajuntament i dels dos centres educatius


Les Associacions de Pares i Mares han sumat sinèrgies i organitzen per segon any consecutiu un casal pels dies no festius de la Setmana Santa. L'objectiu, de les dues AMPES, tant de l'AMPA de l'escola Les Ferreries com de l'escola Mas Prats, és donar resposta a les necessitats dels pares i mares en aquells dies en els que no hi haurà escola. La proposta rep el suport del consistori i dels dos centres educatius de primària. 

Es tracta d'un Casal de quatre dies en el qual hi haurà tot un seguit d’activitats lúdiques i tallers i que comptarà amb un horari similar a la jornada lectiva escolar.

El Casal va destinat als nens i nenes de les dues escoles del nostre municipi i tindrà lloc del 15 al 18 d’abril a les instal·lacions de l'escola Les Ferreries amb diferents modalitats horàries.

Entre aquestes possibilitats la  més àmplia ofereix servei des de les 9 h fins les 17 h. Els fulls d'inscripció fa uns dies que es van fer arribar a les famílies a través dels tutors/es de cada curs. També hi ha altres modalitats horàries més reduïdes, com per exemple de 9 a 15 h o de 9 a 13.30 h. 

Els preus varien segons la modalitat horària que es triï i oscil·la entre els 44€ els quatre dies només matins i els 64€ que costen els quatre dies fins les 17 de la tarda.

Les inscripcions es fan al despatx de les AMPES de cada escola i el termini finalitza el proper 12 d’abril.Número de visites
1141
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43