Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/02/2024 | 04:11 h
previsio
 
 
23/02/2024 | 04:11 h

Les capacitats creatives de la dansa arriben aquest divendres al Teatre de Palafolls amb l'espectacle de Laboratòria

6 de febrer de 2019


Es tracta d'una proposta que posa en valor el gènere del flamenc i la dansa fusió


Aquest divendres 8 de febrer a les 20.30 h l'art de la dansa farà acte de presència en la programació cultural del Teatre municipal amb l'espectacle Una mujer fue la Causa.  Les dones de LaboratoriA presenten una proposta artítistica que té com a objectiu explorar les capacitats creatives del flamenc amb un treball que arribi fins als límits, buscant-los, definint-los, movent-los i superant-los.
El que defineix la proposta és la incorporació de nous elements artístics com el text, la dramatúrgia, les tecnologies, etc. Per tant una proposta on les noves corrents de fusió faran acte de presència. Els assistents a la proposta podran ser testimonis de la cerca d'un llenguatge artístic diferent i propi que es desvinculi de les etiquetes existents.

El preu de l'entrada és de 5 euros i es pot adquirir de forma anticipada al MiD (matins de 9 a 14 h)  i una hora abans a taquilla del mateix Teatre. 

El relleu de la programació anirà a càrrec del gènere musical amb la proposta Bassarab el divendres 15 de febrer. Número de visites
981
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43