Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/04/2024 | 23:37 h
previsio
 
 
24/04/2024 | 23:37 h

Les entitats de Palafolls es bolquen amb la primera Fira d’entitats i la Marató de TV3

15 de desembre de 2021


S'ha fet coincidir la primera Fira d'Entitats amb la tradicional cita solidària de la televisió catalana, quan moltes entitats locals es mobilitzen per recollir fons


Per ajudar a recollir fons per la causa de la Marató les entitats, amb ple suport de l’Ajuntament, han preparat un complet cap de setmana d’activitats.

 

Fa temps que el consistori treballa per organitzar una Fira d’Entitats que permeti al teixit associatiu del nostre municipi mostrar la seva activitat i donar-se a conèixer.

Finalment aquest cap de setmana una vintena d’entitats participaran del primer certamen de la fira que es farà al Fòrum Palatiolo coincidint amb La Marató de TV3.

 

La fira es farà els matins de dissabte i de diumenge, de 10h a 14h, al Fòrum Palatiolo, on, a més, faran exhibicions i demostracions de les seves activitats habituals.

La Fira d’Entitats coincideix amb el cap de setmana de la Marató de TV3, una de les causes solidàries més importants del país que enguany arriba als 30 anys i que estarà destinada a les malalties mentals.

 

Com cada any les entitats locals es bolquen en recollir diners i fer activitats de conscienciació.

 

Dissabte a la tarda, la Colla Gegantera de Palafolls farà cagar el Tió de Nadal de Palafolls. Serà a partir de les 17h a teatre de Palafolls i amb places limitades. Caldrà que els infants que vulguin fer cagar el tió, s’inscriguin prèviament al web entrades.palafolls.cat.

 

L’endemà diumenge, pels volts de les 11h, el Casal d’Homes de Palafolls oferirà el seu tradicional vermut solidari que sempre ha estat lligat a la Marató de TV3. Serà al Fòrum Palatiolo i seguint les mesures de seguretat contra la covid19.

 

A les 17h de la tarda serà l’hora del teatre amb un tastet de la Quarta Finestra. Una activitat que necessita de reserva de plaça prèvia a entrades.palafolls.cat.

 

El cap de setmana solidari de les entitats palafollenques s'havia d'acabar amb la Quina Solidària de la Puput. Una activitat prevista dins el Cafè de Palafolls, però que ha quedat finalment suspesa per culpa de la situació pandèmica actual.

 

Tots els diners que es recaptin durant les diferents activitats previstes per les entitats al cap de setmana es destinaran a la causa de la Marató de TV3 d’enguany.Número de visites
1175
  • firaaaasd
  • Programació del cap de setmana
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43