Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 17:42 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 17:42 h

Les entrades per a diversos espectacles de la Festa Major s'esgoten en poques hores

30 d'agost de 2021


L'alcalde de Palafolls, Francesc Alemany fa una crida a què la gent que s'hagi quedat sense entrades, s'apunti a la llista d'espera


Aquest matí s'han obert les reserves d'entrades pels espectacles de la Festa Major d'enguany que requereixen entrada prèvia. En alguns dels casos, les entrades s'han esgotat ràpidament a causa de la forta demanda i les limitacions d'aforament fruit de les restriccions imposades per la Covid19.

 

En aquest sentit, l'alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ha agraït, en primer lloc, l'interès de tota la ciutadania en la Festa Major de Palafolls. L'alcalde ha recordat també que per tota aquella ciutadania que s'hagi quedat sense entrades per algun dels espectacles, hi ha una llista d'espera al MiD sobre la qual es mirarà de treballar per si és possible redimensionar espais i que s'hi pugui encabir més gent.

 

Alemany també ha recordat que en el cas que es produeixin reserves per part de gent que després no assisteixi a l'esdeveniment, i que a més no alliberi els seients, aquests perdran qualsevol preferència en el futur.

 

 Número de visites
1999
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43