Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 06:23 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 06:23 h

Les noves mesures de prevenció de la Covid-19 permeten reobrir equipaments municipals

26 d'abril de 2021


Des d’avui i fins el 2 de maig el PROCICAT ha dictat noves mesures de prevenció de la Covid-19, com l’aixecament del confinament comarcal


Davant la situació de crisi sanitària ocasionada per la pandèmia de la Covid-19 l'Ajuntament de Palafolls ha anat dictant resolucions encaminades a regular les mesures necessàries per evitar el contagi i, alhora, altres resolucions  destinades a contenir el brot epidèmic de la pandèmia de coronavirus.

 

En aquest sentit, l’Ajuntament de Palafolls, amb la finalitat de garantir al màxim el compliment de les mesures previstes, i amb la finalitat de protegir la salut i la seguretat, va acordar el tancament d’equipaments municipals; que ara reobriran amb la flexibilització de les mesures. També s’han aplicat diverses mesures a destacar pel que fa els equipaments esportius. 

 

Destaquen els següents canvis:

 

Reobertura d’Equipaments Municipals

 

Des del 26 d’abril, i d’acord amb les noves mesures dictades pel PROCICAT, l’Ajuntament de Palafolls informa de la reobertura dels equipaments municipals Forroll, Masia Can Florenci i Local d’Entitats per tal que les entitats del municipi, puguin reprendre les seves activitats ordinàries autoritzades.

 

Aforament a equipaments esportius

 

Les instal·lacions i els equipaments esportius poden obrir i utilitzar-se sempre que es compleixin les condicions d'aforament del 50% tant a l'aire lliure com en espais tancats.

 

Consulteu aquí la resta de modiciacions.Número de visites
653
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43