Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 04:12 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 04:12 h

Les obres del carrer Roig i Jalpí entren en la darrera fase d'execució

12 de març de 2020


Les obres en aquest vial principal de Palafolls segueixen la previsió de finalitzar a finals del mes de març


Les obres al carrer Roig i Jalpí, al barri de Santa Maria, ja han entrat en la darrera fase d’execució un cop superats els imprevistos ocasionats per l’increment del volum d’obra previst al projecte inicial, i pels efectes del temporal Glòria.

 

Aquest increment s’ha produït al haver-se realitzat la substitució integral de la canalització de sanejament de residuals (clavegueram general), i les connexions de la canalització d'aigües procedents de les cobertes dels habitatges a la nova xarxa de pluvials. Els efectes del temporal Glòria també han suposat un entrebanc que han provocat un endarreriment de dues setmanes que no s'han pogut acabar de recuperar. La previsió és de finalitzar les obres a Roig i Jalpí com a molt tard la darrera setmana de març.

 

Com estan les obres?

 

Està previst que avui dijous comencin els treballs per passar la instal·lació de fibra òptica pel carrer. Paral·lelament, s’estan duent a terme els darrers treballs de col·locació de peces d'acabat de les voreres, mentre es procedeix de manera simultània (i un cop s'hagi acabat de passar les canalitzacions de fibra òptica que s’han iniciat darrerament) a l'asfaltat del vial de circulació. La setmana vinent es farà la connexió de l'enllumenat, que ara mateix funciona via aèria.Número de visites
1112
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43