Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/04/2024 | 00:17 h
previsio
 
 
14/04/2024 | 00:17 h

Les regidories d’Esports i de Gent Gran presenten el programa d’activitats de juliol ‘Esport-derades’ per a dones

8 de juliol de 2022


Les activitats programades es divideixen en quatre categories possibles, de les quals una es destina exclusivament a dones grans i actives. Començaran dilluns 11 de juliol


La regidoria d’Esports i la de Gent Gran de l’Ajuntament de Palafolls han organitzat per aquest mes de juliol un programa d’activitats que s’anomena ‘Esport-derades’. La voluntat d’aquest paquet esportiu, com ha definit la regidora responsable de totes dues àrees, Sònia González, és el “d’organitzar activitats gratuïtes destinades a empoderar dones a través de l’esport”.
 
Esport-derades es divideix en quatre activitats gratuïtes que s’organitzaran en dies concrets del mes de juliol. Es tracta de la Marxa Nòrdica, els Kangoo Jumps, l’Stretching, i el Circuit de Salut. D’aquestes, el Circuit de Salut és exclusiva per la gent gran activa. 
 
La Marxa Nòrdica es desenvoluparà els dilluns 11, 18 i 25 de juliol, i consisteix en un seguit de caminades. Tindrà el punt de trobada a la Torre de Guaita a les 19:30 h, i l’organització deixarà els bastons per un màxim de 15 persones. Cal tenir en compte que l’activitat té places limitades, i que totes les persones que quedin fora de les quinze primeres, podran gaudir de l’activitat sense el material. El material disponible que es deixa per realitzar l’activitat es repartirà per rigorós ordre d’arribada dels participants.
 
El Kangoo Jumps es realitzarà els dimarts 12, 19 i 26 de juliol. El funcionament serà igual que en l’activitat anterior. Hi haurà material prestat, en aquest cas botes, que es repartiran per rigorós ordre d’arribada dels participants. L’activitat es durà a terme a les 19 h, a la Plaça Poppi.
 
Pel que fa a l’Stretching, aquesta activitat d'estiraments tindrà lloc els dimecres 13, 20 i 27 de juliol, a partir de les 19 h, a la Plaça Poppi. En aquest cas es requereix que les dones que vulguin realitzar l’activitat duguin una màrfega pròpia, per poder fer l’activitat més còmodament.
 
De totes tres activitats no es requereix una forma física especial. Són activitats per a qualsevol tipus de persona adulta que no suposen un impacte físic important, ni tampoc tenen un nivell de dificultat elevat. La quarta activitat té un caire diferent, i és que està destinat exclusivament a dones grans actives. 
 
Es tracta del Circuit de Salut, que tindrà lloc els divendres 8, 15, 22 i 29 de juliol al Parc de Salut del costat del Casal d’Avis, a les 9 h del matí.
 
La regidora Sònia González ha demanat a les dones interessades en alguna d’aquestes activitats del programa ‘Esport-derades’, i que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, que tinguin en compte i recordin que l’aforament es traçarà per estricte ordre d’arribada, i que és rellevant dur roba i calçat còmode per realitzar les activitats, així i també una ampolla d’aigua plena per mantenir-se hidratats en tot moment, tenint en compte que es tracta d’unes activitats que es realitzaran en un mes calorós com és el juliol.
 
Les activitats començaran la setmana vinent, i s’allargaran la resta del mes.Número de visites
808
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43