Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
22/02/2024 | 13:20 h
previsio
 
 
22/02/2024 | 13:20 h

Les transicions educatives i els cicles formatius en especial demà protagonistes a l'INS Font del Ferro

2 d'abril de 2019


Demà a les 18 h l'Institut Font del Ferro serà l'escenari d'una xerrada presentació que té com a objectiu informar de les possibilitats educatives que hi ha un cop finalitzada l'educació secundària en les seves diferents etapes. 

A partir de les 18 h, l'Ajuntament farà acte de presència per donar suport a la proposta organitzada des del centre d'educació secundària del nostre municipi. En aquest cas la finalitat és donar a conèixer el servei educatiu de l'Escola d'Adults que compta anualment amb una proposta formativa que té com a fita facilitar les eines als joves i/o als adults que volen obtenir suport acadèmic per presentar-se a la convocatòria lliure de l'examen per l'obtenció del Graduat en Educació Secundària, l'Accés a Grau Mitjà o l'Accès a Grau Superior. 

Després les intervencions seran moltes i diferents. Així intervindran des l'Institut Lluís Companys de Tordera, Institut Ramon Turró de Malgrat, Institut Serrallarga de Blanes i l'Insitut Freta de Calella. Cada centre exposarà la seva oferta formativa en graus per tal d'informar de les sortides professionals i acadèmiques que s'hi poden trobar. 

Finalment a les 19.30 h, pares i mares i ex-alumnes compartiran amb els assitents l'experiència de tenir un fill/a que va escollir continuar la seva vida acadèmica mitjançant els cicles formatius.

 

Podeu consultar el tríptic informatiu en aquesta mateixa informació. Número de visites
1018
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43