Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/04/2024 | 23:33 h
previsio
 
 
24/04/2024 | 23:33 h

Línia d’incentius als sectors de la restauració i centres d'estètica i bellesa

27 d'octubre de 2020


La Generalitat activa un paquet d'ajudes pel sector de la restauració així com centres d'estètica i bellesa. Si sou propietaris d'algun d'aquest establiment i teniu dubtes sobre com sol·licitar l'ajuda el consistori es posa a la vostra disposició


La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria als ajuts econòmics per als sectors de Restauració i Centres d'estètica, amb la finalitat de reactivar i impulsar aquestes activitats davant de la situació de tancament a causa de les noves mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya.

 

Els beneficiaris d'aquest paquet d'ajudes són professionals autònoms i pimes que prestin activitats de restauració o autònoms i pimes que siguin titulars d'algun dels establiments ja esmentats. També s'hi poden acollir aquells establiments de restauració que han realitzat repartiments a domicili.

 

La convocatòria d'aquest paquet d'ajudes s'obre a partir de demà, dimecres 28 d'octubre, fins a 15 dies o bé fins a l'exhauriment de pressupost; basat en 40 milions d'euros.

 

Les despeses subvencionables en aquest cas seran lloguers, compres de productes, subministraments, inversions en tecnologia o altres despeses vinculades amb l'activitat proporcionades per tercers. En aquest sentit l'import màxim per sol·licitant serà de 1.500€.

 

Finalment, esmentar que els incentius es poden sol·licitar a través de tres canals:

 

  • Canal Empres: http://canalempresa.gencat.cat
  • Web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya:  http://ccam.gencat.cat
  • Web del Departament d'Empresa i Coneixement: http://empresa.gencat.cat/ca/inici/

 

Si sou propietaris de qualsevol establiment que pugui acollir-se a la convocatòria i teniu dubtes, podeu escriure un correu electrònic a plf.ocupacio@palafolls.cat per ajudar a solucionar-los.Número de visites
755
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43