Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/05/2024 | 17:10 h
previsio
 
 
20/05/2024 | 17:10 h

Llum verda per iniciar les obres de millora al CAP

3 de novembre de 2022


El projecte habilitarà una gran sala no assistencial i adequarà l'espai d'infermeria i de consulta, així com d'altres millores


L'alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, i el gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Lluís Franch, van signar ahir el nou conveni de col·laboració entre les dues institucions per a la utilització del consultori municipal. D'aquesta manera, es regulen les condicions i els termes pel que fa a l'ús de l'espai i s'acorden les obres de millora de l'equipament.

 

La reforma del Centre d'Atenció Primària de Palafolls començarà per l'antiga sala de maternitat, on es feien les sessions de prepart i postpart. Amb el nou projecte, es crearà un accés independent i s'habilitarà una gran sala no assistencial on poder-hi fer activitats, acompanyada d'un lavabo i un petit vestuari.

 

Sense títol.jpg

 

D'altra banda, s'adaptaran els lavabos per a persones amb mobilitat reduïda i s'habilitarà un canviador de nadons. S'adequarà la sala d'infermeria, s'ampliarà una consulta i se'n crearà una de nova. El projecte també inclou altres petites millores en els espais interns dels professionals per facilitar la seva tasca diària.

 

En els propers dies es començaran a veure canvis a l'equipament, però l'atenció dels usuaris i les usuàries, de moment, no es veurà afectada.Número de visites
585
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43