Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
15/04/2024 | 15:48 h
previsio
 
 
15/04/2024 | 15:48 h

Mariona Salicrú, Emma Serrano i Cristina Ribas distingides en la XII edició dels Premis Treballs de Recerca de Palafolls

22 de juny de 2019


L'Alcalde, Francesc Alemany i la regidora d'Educacució, Susanna Pla van ser els encarregats de lliurar els premis conjuntament amb el jurat d'enguany


Aquest dijous al vespre va tenir lloc la cerimònia de lliurament dels XII Premis Treballs de Recerca de Palafolls- II Memorial Daniel López que s'ha fet coincidir amb la festa de cloenda del curs escola del centre de secundària de la nostra població i que va acollir el Teatre.  

L'esdeveniment va començar precidament amb l'acte a càrrec de l'Ajuntament i va estar l'Alcalde, Francesc Alemany i la regidora d'Educació, Susanna Pla, els representants encarregats de premiar els millots treballs i per tant als seus autors/es.

El treball sobre la prevenció i rehabilitació de les lessions de genoll més comuns en el patinatge "Sobre rodes", de Mariona Salicrú, va ser el qeu va rebre el màxim guardó i va aconseguir el primer premi del certamen. Salicrú ja va aconseguir fa una setmana un dels premis que atorga la Universitat de Girona pel mateix treball.El primer cosnta de 500€. 

Pel qeu fa al segon premi, dotat de 300 €, va ser per l’estudiant Emma Serrano pel treball "Enough" que tracta de la temàtica de la recuperació dels trastorns de la conducta alimentària.

El tercer treball guanyador, dotat de 200 €, va ser per Cristina Ribas que va presentar un treball de recerca local sobre com es va viure la Guerra Civil al nostre municipi. 

La resta de treballs també van ser ditingits amb un diploma commemoratiu un ram de flors i una estilogràfica. 

 Número de visites
1089
  • XII Premis Treballs de Recerca de Palafolls - II Memorial Daniel López
  • XII Premis Treballs de Recerca de Palafolls - II Memorial Daniel López
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43