Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:51 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:51 h

Més del 80% de seguiment telemàtic de les classes de l'Escola Municipal de Música i Dansa durant el confinament

29 de juny de 2020


Una iniciativa totalment gratuïta que ha permès dotar de continuïtat l'aprenentatge dels alumnes de l'EMMID


Des de la suspensió de les activitats en equipament municipals, l'equip docent de l'Escola municipal de Música i Dansa es va adaptar a la nova realitat i va apostar per col·laborar en l'educació a distància del seu alumnat. El resultat ha estat en el cas dels alumnes de música de fins a un 80% de seguiment de les propostes formatives, que s'han adaptat a la situació fent ús de recursos com el Zoom, Skype i aplicacions de missatgeria mòbil per disposar d'una comunicació àgil i directe. En el cas de la dansa, per la tipologia del servei, l'aposta ha estat per mantenir la motivació i treballar per la tornada a la normalitat.

Cal remarcar que l'Ajuntament no cobrarà als usuaris les classes que no s'hagin fet presencialment al centre durant el període de confinament. Un esforç econòmic que s'emmarca en els propòsits del consistori de ser una administració propera i amb un important compromís educatiu.

Ara com ara, el servei s'ha restablert completament, ja que la tipologia de classes permet respectar les mesures sanitàries i les prescripcions de distanciament.

De cara al mes de juliol l'escola fa una crida a la participació de 'l'Estiu Artístic', entès com un mes per reforçar els aprenentatges i tornar a gaudir de la música i la dansa; uns coneixements que durant l'estat d'alarma s'han fet valdre per la seva importància en la formació tant personal com anímica de les persones.Número de visites
815
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43