Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
01/03/2024 | 21:17 h
previsio
 
 
01/03/2024 | 21:17 h

Missatge dels Reis d'Orient. Com serà la Nit de Reis 2021?

28 de desembre de 2020


Els Reis d'Orient proposen a tothom inscriure's en un formulari a la pàgina web de l'Ajuntament en una de les tres localitzacions: a Sant Lluís, a Sant Genís o al Centre


 

L'Ajuntament de Palafolls ha rebut una nova carta oberta dels Reis d'Orient adreçada a tota la ciutadania del poble. En aquesta es detalla com se celebrarà la diada de Reis 2021.

 

 

 

Benvolguts i benvolgudes,

 

Aquest any els Reis d'Orient tenim moltes ganes de visitar Palafolls. Sabem, però, que és un any complicat, i per això ens hem d’adaptar a les noves mesures que es dicten des de la Generalitat de Catalunya i el Procicat.

 

En l'obligat compliment d'aquestes noves indicacions, us comuniquem que no podrem fer la cercavila que teníem preparada per veure-us a tots; però no patiu, perquè ens hem organitzat per poder-nos retrobar igualment en una nit tan màgica com aquesta!

 

Com ho farem? Amb la col·laboració de l'Ajuntament ens hem organitzat per fer-ho de manera ordenada per seguir totes les mesures de seguretat. Per això demanem a totes les famílies que us inscriviu a través del formulari que trobareu a la web de l’Ajuntament palafolls.cat, ja que ho farem amb una assignació horària. 

 

Ja sabeu que som màgics, així que la tarda del dia 5 de gener estarem a la plaça del Fòrum Palatiolo, a la plaça de la Fasola de Sant Lluís i al local social de Sant Genís per saludar-nos!

 

Recordeu que, com us vam comunicar, teniu les Bústies Reials al Fòrum Palatiolo esperant les vostres cartes i desitjos!

  

Porteu-vos bé i fins dimarts vinent!

 

Una abraçada virtual a totes i tots!

 

 

Reis d'Orient

 

 

 

 Número de visites
2796
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43