Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
01/03/2024 | 23:25 h
previsio
 
 
01/03/2024 | 23:25 h

Palafolls acull les primeres jornades d'orientació educativa: Forma't!

19 de març de 2021


Del 19 al 26 de Març, amb diversos tallers i activitats per a joves, famílies i docents


A partir d'aquest proper 19 de març, Palafolls realitza les seves primeres jornades d'orientació educativa; al títol de Forma't, és fruit d'un treball transversal entre l'Ajuntament de Palafolls, la Diputació de Barcelona i l'Institut Font del Ferro.

Durant una setmana el municipi gaudirà d'un seguit de xerrades i tallers destinats als joves per a l'orientació del seu futur, les famílies i la comunitat educativa, després d'haver recollit prèviament les necessitats de la comunitat educativa i els joves del nostre municipi. El Forma't es presenta així com a una eina per ajudar als alumnes que acaben l'etapa de l'institut.

 

La regidora d'Educació, Susanna Pla, ha exposat que "les jornades marcaran un precedent al municipi per donar impuls als joves i que aquests disposin de totes les eines per poder continuar avançant i poder decidir sobre el seu futur".

 

Programa de les Jornades

 

El programa de les jornades és divers i transversal; presenta activitats tan telemàtiques com alguna de presencial. Entre aquestes destaquen l'activitat que obra el cicle de xerrades i tallers, un cicle de programes a Ràdio Palafolls i el teatre de carrer com a acte de cloenda.

 

Programació

 

 • Divendres 19
  - Acte Inaugural Insitucional, a les 11 hores. En directe a través dels canals de Ràdio Palafolls
  - Acte Inaugural Obert, a les 17 hores. Taller presencial: Fem de detectius amb stories d'Instagram. Requereix inscripció per aformant limitat. 

 • Dilluns 22
  - Com preparem als nostres alumnes per les professions del futur, a les 16:15 hores. Xerrada virtual disponible al Youtube de l'Ajuntament de Palafolls.
  - Mares i Pares expliquen les experiències dels seus fills i filles en la tria d'estudis, programa de Ràdio Palafolls en directe als canals de la Ràdio.
  - No saps que fer! Com podem ajudar els nostres fills i filles? A les 19:30 hores. Xerrada virtual disponible al Youtube de l'Ajuntament de Palafolls.

 • Dimarts 23
  - Presentació dels cicles formatiiu de grau mitjà, a les 17 hores. Es tractaran àmbits d'informàtica i administració, bellessa, pagesia, electricitat i Sanitat. Xerradavirtual disponible al Youtube de l'Ajuntament de Palafolls; el Teatre de Palafolls serà habilitat com a punt d'emissió de la xerrada, amb aforament limitat.

 • Dimecres 24
  - Garantia Juvenil, Referents d’Ocupació Juvenil del Consell Comarcal del Maresme. a les 11 hores. Xerrada virtual disponible al Youtube de l'Ajuntament de Palafolls.
  Joves del municipi expliquen les seves experiències en la tria del seu itinerari educatiu i futur professional, programa de Ràdio Palafolls. A les 18 hores en directe als canals de la Ràdio.
  - PFI (Programes de Formació i inserció): quins puc fer?, a les 19 hores. Xerrada virtual disponible al Youtube de l'Ajuntament de Palafolls.
 • Dijous 25 
  - Identifica i entrena les teves competències, a les 12:40 hores. Xerradavirtual disponible al Youtube de l'Ajuntament de Palafolls.
  - (Re) enganxat als estudis! a les 17 hores. Xerrada virtual disponible al Youtube de l'Ajuntament de Palafolls i presencialment a Can Batlle. 

 • Divendres 26
  - Tik Tok! Tria la teva aventura professional,  a les 11:45 hores. Xerrada virtual disponible al Youtube de l'Ajuntament de Palafolls.
  - Teatre de carrer amb Bigvanciencia, acte de cloenda a les 16:30 hores. L'acte tindrà lloc a l'exterior de Can Batlle, en format presencial i amb aforament limitat.
  Joves del municipi expliquen les seves experiències en la tria del seu itinerari educatiu i futur professional, programa de Ràdio Palafolls. A les 18 hores en directe als canals de la Ràdio.

Podeu consultar-lo complet. Número de visites
1663
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43