Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
03/12/2023 | 13:00 h
previsio
 
 
03/12/2023 | 13:00 h

Palafolls aprova de forma conjunta i per unanimitat una moció per la llibertat de Pablo Hasél

19 de febrer de 2021


Dijous al vespre va tenir lloc el ple telemàtic de l'Ajuntament de Palafolls, on es va debatre entre d'altres la nova identitat corporativa de l'Ajuntament, una moció per prendre mesures per evitar l'addicció al joc o una moció conjunta per la llibertat de Pablo Hasél i la llibertat d'expressió


Ahir va tenir lloc el Ple de febrer de l'Ajuntament de Palafolls, que es va realitzar de forma telemàtica. Aquest va començar amb un agraïment extensiu, per part de l'alcalde Francesc Alemany, a totes les persones que aquest diumenge passat van formar part de les meses electorals a les diverses seccions censals de Palafolls, així com el personal de l'ajuntament que va permetre que la jornada electoral de diumenge es realitzés amb normalitat i seguretat.

 

Al ple van destacar dues mocions, aprovades per unanimitat en ambdos casos. 

En primer lloc, el conjunt de grups municipals van presentar una moció a favor de la Llibertat de Pablo Hasél i també per la llibertat d'expressió. Els diversos grups municipals van posar en relleu l'avinentesa en la defensa dels valors democràtics.

En segon lloc, es va aprovar, per unanimitat, una moció presentada pel regidor Aleix Freixa, que demanava prendre mesures per evitar l'addicció al joc. Els diversos grups municipals van mostrar compromisos per tal de minimitzar els efectes negatius que en ocasions pateixen joves i altres col·lectius a causa de l'addicció al joc.

 

També, cal destacar que el ple va aprovar el manual d'identitat corporativa de l'Ajuntament de Palafolls, consolidant així el treball de l'àrea de comunicació, encapçalada pel regidor Oriol Jordan.

Pel que fa a l'informe de presidència la tinent d'alcalde i regidora de governació, Susanna Pla, va explicar els avenços de Vacunació que hi ha a Palafolls pel que fa a col·lectius concrets com poden ser els cossos de seguretat o el personal educatiu. Pla va fer constar també la campanya que ha realitzat la Policia Local en relació amb els talls de subministraments per consum energètic il·legal, així com l'adquisició a través d'un rènting de la nova furgoneta de la qual disposa la Policia Local amb servei OAC itinerant. Finalment es va esmentar també l'èxit compartit de la xocolatada solidària per recaptar fons per la investigació del càncer infantil que va tenir lloc divendres 12 de febrer.

Finalment, la interventora va donar compte de diversos informes d'intervenció i tresoreria sobre del període mitjà de pagament a proveïdors així com de morositat pel que al quart trimestre del 2020; finalment va donar compte de la informació pressupostària del quart trimestre del 2020.Número de visites
512
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43