Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
22/02/2024 | 13:34 h
previsio
 
 
22/02/2024 | 13:34 h

Palafolls caminarà divendres en la I Marxa Nocturna Feminista

18 de setembre de 2019


El punt de sortida és Can Batlle, a les 19:45 h


Marxa FeministaDesprés de la bona experiència del Punt Lila per la Festa Major, continuen les iniciatives que s'impulsen des de l'Ajuntament de Palafolls per conscienciar del moment d'emergència feminista que està travessant la societat contemporània, amb totes les notícies que arriben d'agressions, violacions i assassinats a dones.

 

Recuperant aquest fil lila, divendres hi haurà la I Marxa Nocturna Feminista del municipi, que sortirà des de Can Batlle, a les 19:45 h i recorrerà el municipi fins arribar a la Torre de Guaita, que esperarà els participants il·luminada amb un color lila. De fet, el lema de la caminada és '20 de Setembre: La nit serà violeta'. A l'arribada a la Torre de Guaita, es procedirà a la lectura d'un manifest, i es recomana a tothom qui hi vulgui participar que porti una llanterna.

 

Aquesta marxa, és el resultat d'un treball en xarxa de diversos col·lectius feministes que neix a l'Estat espanyol i que s'ha anat estenent fins arribar aquí. Des de l'Ajuntament es participarà de qualsevol iniciativa que tingui per objectiu la protecció, el reconeixement i l'exercici dels drets de les dones.Número de visites
1159
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43