Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 05:32 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 05:32 h

Palafolls celebra, un any més, la Setmana de la gent gran

20 de setembre de 2022


Del dijous 22 al dilluns 26 de setembre, s'han preparat diverses activitats per aquesta vintena edició


Torna a Palafolls la Setmana de la gent gran amb un programa d'activitats ben variat, organitzat conjuntament per l'Associació de Jubilats i Pensionistes del municipi i l'Ajuntament.

 

El cicle s'iniciarà el divendres 23, amb l'estrena a les sis de la tarda al Teatre de Palafolls del musical Cançons inoblidables, a càrrec del Grup musical de Can Campassol. L'entrada és gratuïta.

 

L'endemà, es durà a terme l'excursió a Castellar de n'Hug, on es podrà gaudir de la visita guiada en tren al Museu del Ciment i els Jardins Artigas. L'activitat té un preu de 32 euros i inclou el trajecte d'anada i tornada en autobús, la visita i el dinar. Tot i així, les inscripcions estan tancades des de fa dies.

 

El diumenge 25 serà el torn de l'homenatge al Casal d'avis de dues parelles que celebren els 50 anys de casats. L'acte començarà a les 18.30 hores i comptarà amb música en directe i diversos sortejos.

 

003.png

 

El dilluns es realitzarà una caminada fins al Parc de Francesc Macià, on es farà una classe de gimnàstica i un esmorzar. La sortida serà des de l'Ajuntament a les 9 del matí i l'activitat té un cost de 2 euros. Les inscripcions encara estan obertes: avui i demà de 16.00 a 18.00 hores al Casal d'avis.

 

Aquella mateixa tarda, es durà a terme un Taller de mandales a les 3 de la tarda al Casal d'avis. És una activitat nova i que no requereix inscripció prèvia.

 

Paral·lelament, el Centre Respir també ofereix algunes activitats emmarcades en la 20a Setmana de la gent gran de Palafolls: el taller de narració Llegendes de bruixes, a càrrec d'Assumpta Mercader (dijous 22), la sortida a Blanes (divendres 23) i el Taller de música i dansa per l'oblit, a càrrec d'ARTTransforma (dilluns 26).Número de visites
616
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43