Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 03:01 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 03:01 h

Palafolls col·labora amb Gesport per organitzar la iniciativa solidària Activa’t i suma Maresme - La Selva

26 d'abril de 2020


La iniciativa es durà a terme el proper diumenge 3 de maig en la modalitat indoor.
Els inscrits poden participar en qualsevol de les 8 activitats proposades amb l’objectiu de sumar més hores de les que portarem confinats fina llavors: 1152 hores.
Els beneficis seran donats a la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, per a la compra de material de protecció per fer front a la Covid 19.
Es farà una menció especial al club amb més participants i al club amb més hores dedicades.


El proper diumenge 3 de maig, Gesport canvia l’asfalt per les llars de cada inscrit. Amb el suport dels Ajuntaments de la comarca del Maresme i La Selva, organitza durant tot el dia, la iniciativa solidària Activa’t i Suma Maresme - La Selva, modalitat indoor oberta a tots els públics.

La iniciativa neix fruit de Gesport amb l’esperit de fomentar l’activitat física des de casa. Es tracta de sumar hores fent esport i sumar recursos econòmics per ajudar als herois i heroïnes més propers que tenim a Palafolls, els sanitaris, que lluiten cada dia per combatre la pandèmia. És per això que els beneficis obtinguts d’aquesta iniciativa, seran donats a la Corporació de Salut Maresme La Selva, per a la compra de material de protecció per fer front a la Covid 19, evitant el contagi dels sanitaris i la propagació del virus cap a altres malalts.

El funcionament de la iniciativa és molt senzill. Els participants hauran d’inscriure’s a www.activatisumamaresmelaselva.com. Aquí cal triar entre 3 opcions de donació: 5€, 10€ o 20€ que anirà destinat a la corporació sanitària. Tot seguit, escollir una disciplina en la que participar: córrer, ciclisme, caminar, escalada, fitness, canicros, zumba o ball. Es poden fer les inscripcions que es vulguin i aquestes estaran obertes fins a última hora del dia. L’activitat es pot realitzar a casa en qualsevol moment del dia. El participant haurà de sumar els minuts que ha dedicat a aquesta activitat i enviar un correu electrònic a info@activatisumamaresmelaselva.com informant de les dades i el temps dedicat a l’activitat. Tot seguit es podrà descarregar el diploma com a participant i col·laborador de la iniciativa.

Amb la suma dels temps de tots els participants s’establirà el resultat global de la prova. El nostre objectiu és superar les 1.152 hores que portarem confinats del 15 de març al 2 de maig. A més a més, es farà una menció especial al club amb més participants i al club amb més hores dedicades per fomentar la participació d’aquests col·lectius tant actius. Durant tot el dia de la celebració de la prova, els participants podran anar compartint les seves experiències a través de les xarxes socials, posant el hashtag: #activatisumamaresmelaselva i #palafollsASMS. Des dels perfils de Facebook i Instagram de Gesport (@gesportmaresme) s’aniran donant consells i compartint les experiències dels participants durant tot el dia, així com actualitzant les dades d’hores i recaptació que es vagi duent a terme.

Gesport, Líder al Maresme amb una trentena d’esdeveniments per temporada, Gesport organitza i gestiona esdeveniments esportius de forma integral a Catalunya. Amb més de 10 anys d’experiència en el sector que ens avala, compta amb un equip de professionals en els camps esportius, màrqueting i comunicació, promoció, patrocinis i mecenatge que ofereix un assessorament tècnic i especialitzat a tots els nivells. Especialitzats en circuits de run, cros, triatló i travessies de natació, té el suport de Consell Esportiu del Maresme, d’una quinzena d’Ajuntaments així com de marques internacionals com Ironman.Número de visites
976
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43