Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:44 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:44 h

Palafolls comença la seva Festa Major mirant el cel

7 de setembre de 2018


En cas de pluja el pregó s'ajornaria per un altre dia


Aquest divendres començarà la Festa Major de Palafolls i ho farà amb el tradicional pregó. Enguany una colla d’actors i ballarines s’han inspirat en el musical Priscilla Reina del Desierto, per fer-ne una adaptació que servirà per donar el tret de sortida de la festa d’enguany.

La principal amenaça, però, no són els nervis previs a l’estrena, sinó la possibilitat de pluja per aquest vespre.

 

Com és habitual es tracta d’un espectacle de gran format, amb músics en directe, coreografies de les alumnes de dansa de l’EMMID de Palafolls i una 15a d’actors que donaran vida als personatges del pregó.

 

Un espectacle ideat per a la plaça de Poppi i que, per tant, no es pot fer en cap altre emplaçament cobert. Si el temps no permet fer el pregó a la Pl. Poppi, caldrà ajornar-lo per un altre dia, ja fora dels dies de festa.

 

També avui i per primera vegada s’ha programat la primera nit de barraques just després del pregó. L’AlterFesta enguany té 4 nits de música, la primera avui, coincidint en divendres,  amb diferents punxa discos.

 

Enguany hi ha 5 entitats que obren barraques joves; Són els Diablesfolls, el SafirTeam, Ampa Ferreries, el Club de Bàsquet de Palafolls i la Colla de Gegants del nostre municipi.

 

Sigui com sigui, estigueu sempre pendents de les xarxes socials de l’Ajuntament, ja que des d’allà us informarem de qualsevol canvi o novetat,Número de visites
2174
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43