Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/05/2024 | 17:44 h
previsio
 
 
20/05/2024 | 17:44 h

Palafolls dedica el programa de Festa Major a la Rambla de Barcelona

28 d'agost de 2017


Avui s’ha començat a repartir el programa de la propera Festa Major de Palafolls que començarà el proper dia 7 de setembre i s’allargarà fins la Diada del dia 11. Enguany s’ha dedicat la portada del programa a la Rambla de Barcelona. La imatge que apareix a la portada és la quotidianitat del popular passeig barceloní , escenari dels atemptats de mitjans d’agost. A la portada, a més, s’hi pot llegir la llegenda; Sense por, en pau.

Pel que fa a les activitats, l’Ajuntament de Palafolls ha tornat a confiar al teixit associatiu local l’organització del gran gruix de les activitats d’aquesta Festa Major.

 

Així els Geganters de Palafolls, els DiablesFolls, els Castellers de l’Alt Maresme, la Cobla de Palafolls, l’Esplai El Pas, La Comissió de Pubillatge de la nostra Vila, l’Associació de Puntaires o la Penya Barcelonista Josep Sunyol de Palafolls col·laboren activament en aquesta festa popular que vol involucrar, representar i donar cobertura a tota la ciutadania.

 

La Festa Major d’enguany tindrà una prèvia aquest proper cap de setmana amb la Trobada Gegantera i un primer concert del Guaita (aquest any n’hi haurà dos) el dissabte i la trobada de puntaires i una  botifarrada  el diumenge.

 

Encara abans del pregó, el dimarts dia 5, s’estrena una nova activitat. Es tracta d’un recorregut guiat pel centre de Palafolls resseguint el nucli històric i explicant l’evolució del nostre poble des de l’antic camí Reial a l’arquitectura d’Isozaki.

 

El Pregó, una adaptació lliure del musical de “El llibre de la selva”, donarà pas a 4 dies plens d’activitats per a totes les edats.

 

Es repetirà l’exitós tobogan d’aigua a la pujada del castell, després d’anys sense venir tornarà la Principal de la Bisbal en format cobla i orquestra al costat de la cobla i la banda de Palafolls i, enguany, un bus ajudarà a pujar els ciutadans al tradicional acte de la Diada al Castell.

 

L’Associació d’Agermanaments de Palafolls manté les tres nits dels Sopars a la Fresca amb la representació de la multiculturalitat culinària dels diferents pobles agermanats amb Palafolls.

 

Podeu consultar el programa al document adjuntNúmero de visites
2773
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43