Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/02/2024 | 09:14 h
previsio
 
 
25/02/2024 | 09:14 h

Palafolls detecta el primer cas de contagi de COVID-19

16 de març de 2020


L'alcalde de Palafolls remarca la necessitat de fer cas dels consells que s'emeten des dels canals oficials, i la importància de quedar-se a casa aquests dies


L’Ajuntament de Palafolls ha tingut notícia del primer contagi d’un ciutadà a Palafolls per coronavirus (COVID-19). Pel que fa a aquesta persona, es tracta d’una persona atesa a la residència de Pinya de Rosa de Palafolls que ara mateix es troba ingressat a l’Hospital Germans Trias i Pujol ‘Can Ruti’ de Badalona.

 

A conseqüència d’això, i seguint les recomanacions de Salut, 11 usuaris més han estat aïllats i 6 cuidadors han estat confinats a casa seva. De moment, tots sense cap símptoma. Des del Comitè d’Emergències Municipal, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, està en constant contacte amb el Director de la Fundació Aspronis per conèixer l’estat de la situació i coordinar-se.

 

Des de l’Ajuntament de Palafolls volem recordar la importància de quedar-se a casa i seguir totes les indicacions que s’estan emetent tant des del Departament de Salut com des de la resta del Govern de la Generalitat i que des de l’Ajuntament estem recollint en un espai especial al web municipal.

 

RECORDA:

 

Tens tota la informació sobre com ens afecta el coronavirus a Palafolls al web: http://bit.ly/3aVozXF
Si necessites més informació entra al Canal Salut de la Generalitat: http://canalsalut.gencat.cat/ca/inici
Tens dubtes de si pots tenir coronavirus? Fes el test ‘puc estar afectat’ aquí: http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus-test

 

TELÈFON D’URGÈNCIES per a Coronavirus i sanitàries: 061
CONSULTES GENERALS: 012
EMERGÈNCIES: 112Número de visites
10007
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43