Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:07 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:07 h

Palafolls dona la benvinguda a les Festes de Nadal amb l'Encesa de Llums

5 de desembre de 2020


Avui ha tingut lloc l'Encesa de Llums 2020, després que els més menuts hagin pogut gaudir de l'espectacle infantil els atrapasomnis


Enguany, tot i l'excepcionalitat, el consistori ha mantingut l'essència de l'Encesa de Llums, que dóna el tret de sortida a les festes de Nadal.

Ben entrada la tarda ha tingut lloc l'espectacle infantil dels Atrapasomnis, amb el que han xalat, cantat i ballat els infants de Palafolls.

Tot seguit, l'alcalde, Francesc Alemany, ha agraït als palafollencs la solidaritat i la responsabilitat que han mostrat durant aquest any tan complicat. Alemany ha fet extensiu aquest agraïment també a tota la comunitat educativa, que ha estat partícip, un any més, en l'organització de l'Encesa de Llums. Llars d'Infants, Escoles i Institut han fet possible l'Arbre dels Valors, que es podrà visitar a la plaça del Fòrum Palatiolo durant totes les festes de Nadal, i on tots els ciutadans podran introduir els seus desitjos en una bustia. L'arbre vol representar valors que uneixen el municipi com ara l'amistat, el respecte o l'estima. 

Finalment, l'alcalde junt amb un infant, un jove, un adult i una persona gran del municipi han pitjat el botó que ha il·luminat tot Palafolls donant així la benvinguda al Nadal.

Tota la jornada ha funcionat amb normalitat i col·laboració per part del públic, seguint en tot moment les mesures de seguretats i els protocols establerts per l'organització.Número de visites
665
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43