Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
22/02/2024 | 13:17 h
previsio
 
 
22/02/2024 | 13:17 h

Palafolls donarà divendres la benvinguda al Nadal amb l'Encesa de Llums 2020

23 de novembre de 2020


El context de crisi sanitària ha obligat a l'ajuntament a dissenyar un acte híbrid, que combinarà la presència física de persones i el seguiment virtual en streaming


 

Després de l'èxit aclaparador de la primera edició de l'Encesa de Llums de l'any passat, l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palafolls no ha volgut que la crisi sanitària manllevés aquest moment d'il·lusió familiar a la ciutadania del poble, i ha dissenyat una edició híbrida de l'Encesa de Llums per aquest divendres.

 

Així, els veïns la podran seguir tant per streaming, gràcies a la cobertura de Ràdio Palafolls, com també presencialment, de manera més limitada i restringida.

 

Durant aquesta setmana, les persones interessades a assistir de manera prresencial a l'Encesa de Llums 2020, s'hauran d'adreçar a l'Escola de Música i Dansa (EMMiD), en horari de 9h a 21h.

 

Les places seran limitades a 200 cadires, d'acord amb la normativa vigent, i es farà un control estricte de les recomanacions sanitàries (Distància-Mans-Mascareta). La resta de gent que vulgui seguir l'esdeveniment podrà fer-ho en streaming pel canal de Youtube i les xarxes de Ràdio Palafolls.

 

Pel que fa al programa, com l'any passat, a les 17h hi haurà l'espectacle infantil amb el grup 'Els Atrapasomnis', i tot seguit, aproximadament a les 18h, es produirà l'encesa oficial de llums que donarà lloc a l'inici de les celebracions de Nadal a Palafolls.

 

Com sempre, des de Cultura s'agraeix la participació dels centres educatius, que han estat treballant per poder confeccionar una proposta molt atractiva que l'any passat va generar moltíssima il·lusió entre la ciutadania, precisament per la participació dels més menuts del poble.Número de visites
855
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43