Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
03/12/2023 | 12:12 h
previsio
 
 
03/12/2023 | 12:12 h

Palafolls enceta la seva 19a Setmana de la Gent Gran 

16 de setembre de 2021


Diferents activitats recreatives i culturals que s'estendran fins dilluns


Es tracta d’una programació especial dissenyada per a la gent gran del nostre municipi amb diferents activitats culturals i recreatives que han començat avui amb un taller de caninoteràpia amb els usuaris del servei de Respir

 

També avui s’havia de fer una caminada popular des del centre i fins al Molí d’en Puigvert, però les males previsions meteorològiques i les poques inscripcions han fet que s’anul·li l’activitat.

Es manté l’excursió prevista per demà divendres a Blanes. De de fa uns anys sempre es visita la platja de la població veïna a demanda de la gent gran del nostre poble.

 

WhatsApp Image 2021-09-16 at 18.38.09.jpeg

Imatge del taller de caninoteràpia d'avui al Respir

 

La gran excursió serà l’endemà, dissabte, per anar a Montserrat durant tota la jornada. De fet, fa dies que no hi ha places per apuntar-se a la sortida costa 24€ i inclou el dinar en un restaurant proper a l’abadia.

 

Diumenge es farà l’habitual homenatge a les parelles que han fet els 50 anys de casats. Es farà al Casal d’avis del centre a partir de les 6 de la tarda amb una petita festa respectant les mesures anticovid.

 

gent gran.JPG

Programa d'activitats

 

La setmana de la Gent Gran de Palafolls acabarà dilluns vinent, dia 20, amb classes obertes de gimnàstica. Davant del casal d’avis, a quarts de 9 del matí, es farà una sessió de  les classes adaptades que des de fa anys s’imparteixen al nostre municipi per ajudar a mantenir activa i saludable les persones grans del poble. El mateix dilluns es farà una visita al MiD on els avis i avies del Respir viuran un concert musical al matí.

 

En tota la programació es respectarà les mesures de seguretat, distanciament i ús de mascareta per garantir una celebració segura per a tots els participants.

 

La Setmana de la Gent Gran és una iniciativa impulsada per l'Associació de Jubilitas de Palafolls amb el suport de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Palafolls.Número de visites
596
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43