Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 05:07 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 05:07 h

Palafolls entra en fase de represa

19 de juny de 2020


Les novetats més destacades al municipi seran: la reobertura progressiva de parcs, el restabliment de la zona blava i l'aparcament quinzenal.


Aquesta mitjanit Catalunya ha entrat en fase de represa. Tot i això, encara serà obligatori complir amb les normatives necessàries per a dur a terme aquesta represa de forma segura i prevenir recaigudes fins a l'arribada de la vacuna. 
 
Entre les mesures de seguretat serà necessari l'ús de mascaretes en l'exterior, exceptuant casos determinats, així com continuaran les restriccions pel que fa a aforaments i distància de seguretat. En regulacions més concretes, l'estat cedeix a partir d'ara la responsabilitat de la gestió de les mesures de seguretat a cada comunitat autònoma. Per tant, a partir d'ara tots els catalans s'hauran de regir segons els dictamens de la Generalitat de Catalunya, que podrà regular i emetre noves indicacions.
 
La represa a Palafolls
 
A partir de l'entrada a la 'nova normalitat' Palafolls engegarà una sèrie de mesures, sent les més destacades:
 
Obertura de parcs i jardins: Es procedirà a l'obertura progressiva de parcs i jardins. Per a fer-ho possible es realitzaran neteges integrals i desinfeccions periòdiques d'aquests espais amb una periodicitat mínima d'un servei setmanal.
 
Zona blava: Es procedirà a la reobertura de la zona blava que romandrà activa a partir del pròxim dilluns 22 de juny.
 
Aparcament quinzenal: De la mateixa manera s'activa el protocol d'aparcament quinzenal als carrers de Palafolls subjectes a aquesta normativa.
 
Servei d'escombraries: L'horari fixat en el servei d'escombraries es mantindrà durant tot l'estiu degut a l'èxit experimentat pel que fa a la reducció del sobreeiximent.
 
* Perquè aquesta represa pugui seguir activa fins a l'arribada de la vacuna, el consistori fa una crida a la col·laboració i responsabilitat ciutadana pel que fa al seguiment de les mesures de seguretat, ja que són l'únic mecanisme per a garantir la continuïtat del nou marc de normalitat fins a l'arribada d'una solució permanent.Número de visites
1133
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43