Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 17:25 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 17:25 h

Palafolls, epicentre de l'art multidisciplinari aquest cap de setmana de la mà de fiSSures

25 de juny de 2018


Aquest 2018 la Mostra d'Art Multidisciplinar a Palafolls fiSSures arriba a la seva cinquena edició


Circ, dansa, teatre, exposicions, titelles, audiovisuals, música, clown... són alguns dels gèneres que aquest cap de setmana, 30 de juny i 1 de juliol, es podran gaudir a la nostra localitat en diferents emplaçaments a l'aire lliure així com a equipaments municipals. 

Les propostes artístiques començaran dissabte al matí a les 11.30 h a la porxada del Casal del Avis [plaça Joaquim Ruyra] amb el teatrí de titelles El Patufet a càrrec de la companyia Can Ninot.

Paral·lelament obrirà l'exposició Laberint urbà a la sala d'exposicions de l'edifici MiD on una superposició d'imatges i mirades diferents als edificis i espais públics del nostre municipi faran descobrir un Palafolls amb identitat pròpia. També de 10.30 a 14.00 i de 16 a 22 h es reproduirà al Teatre una instal·lació audiovisual sota el títol Palafolls des de la memòria. Les dos exposicions es podran visitar en l'horari descrit tant dissabte com diumenge. 

A partir de les 18 h a la plaça del Teatre, l'espectacle d'equilibris i portés acrobàtics En el nom del pare de la companyia Las Sistars marcarà l'inici d'un seguit d'actuacions per a tots els públics. Entre les propostes que li seguiran hi ha el concert a càrrec de l'Orquestra de la Bona Sort, l'espectacle itinerant de clown Txu i dos carpes on s'hi donaran cita xerrades i la mostra Motors econòmics de Palafolls... tot plegat al recinte Fòrum Palatiolo i voltants. 

Al vespres el protagonisme el prendrà el microteatre a partir de les 22 h a la Masia Can Florenci - Casal de la Dona amb la proposta Síndrome d'Imprevist Teatre i Casualitats a càrrec de The Sunflower Companyia. 

El diumenge a la tarda arribarà l'hora de la dansa i el circ a partir de les 18 h al Palauet. L'espectacle Contemporani de dansa a càrrec de l'alumnat de l'Escola municipal de Música i Dansa de Palafolls a les 18 h serà el primer de tres espectacles que es podran veure a pavelló esportiu. Tot seguit es gaudirà d'una exhibició de circ aeri, primer, i corda llisam, segon, amb la proposta Insight d'Alba Comella i No en va de la CIA. Som Noise, respectivament. 

La poesia i la música amb l'espectacle SisterHoods a les 19.30 h al recinte Fòrum Palatiolo i després el directe musical a càrrec d'Eduard Canimas Trio a les 22 h, seran els actes encarregats de tancar la que ja és la cinquena edició de la Mostra d'Art Multidisciplinar de Palafolls. Número de visites
1584
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43