Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/04/2024 | 01:42 h
previsio
 
 
14/04/2024 | 01:42 h

Palafolls acull el regnat del Rei Carnestoltes

3 de febrer de 2023


El consistori i els centres educatius del municipi organitzen un seguit d'actes per celebrar la festa més esbojarrada de l'any


El divendres 10 de febrer, tal com mana el calendari, torna el Rei Carnestoltes a Palafolls. Els i les alumnes de l'Escola Mas Prats i l'Escola Les Ferreries, juntament amb la Llar d'infants Palafollets, donaran la benvinguda a la festa més esbojarrada de l'any des del Parc viari. A les 10.30 hores, la companyia Més Tumàcat oferirà un espectacle d'animació infantil, que precedirà l'arribada del rei i el seu pregó a les 11.30 hores.

El Rei Carnestoltes comunicarà a tota la mainada del municipi les seves consignes, que caldrà complir durant la setmana del dilluns 13 al divendres 17 de febrer. A més, com a novetat d'enguany, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls també es sumarà a la iniciativa, disfressant-se i animant així a tothom a participar-hi. Aquestes activitats, en horari lectiu, s'adrecen exclusivament als i les alumnes dels centres educatius del municipi.

 

El divendres vinent al matí, el 17 de febrer, es celebraran les rues de disfresses de les escoles des del Fòrum Palatiolo. A les 9.30 hores es podrà gaudir de la cercavila de la Llar d'infants Palafollets, a partir de les 10.30 hores desfilaran els i les alumnes de l'Escola Mas Prats i a les 15.00 hores, serà el torn de l'Escola Les Ferreries.

 

Aquella mateixa tarda, Palafolls participa, un any més, en la Xocolatada solidària a benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu per a la recerca del càncer infantil. Serà a partir de les 16.30 hores al Fòrum Palatiolo.

El dissabte 25 serà el torn de l'esperada Festa de Carnestoltes, amb la rua de disfresses. A partir de les 17.30 hores i des de l'Avinguda Costa Brava, es recorrerà el centre del municipi fins al Fòrum Palatiolo. Un cop allà, a les 18.00 hores al Teatre de Palafolls, es podrà gaudir de la festa més esbojarrada de l'any, amb música per a tots els públics i xocolatada amb xurros. Seguiu les xarxes socials del consistori per a possibles canvis en els actes i afectacions d'última hora per raons meteorològiques.Número de visites
862
  • Imatge_web (32)
  • 1
  • 60
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43