Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/05/2024 | 16:37 h
previsio
 
 
20/05/2024 | 16:37 h

Palafolls es prepara per viure el Sant Jordi

21 d'abril de 2022


Ja ho tenim tot a punt per gaudir d'una nova diada de Sant Jordi i, en previsió de pluja hem canviat els emplaçaments


Comencem divendres amb la col·laboració dels alumnes de l’institut que al matí, i si el temps ho permet, plantaran poemes a la plaça de les Valls d’Ax. Es tracta d’una activitat que ja van fer l’any passat i que omplirà de poemes la part de gespa d’aquesta cèntrica plaça.


A la tarda es presentarà el llibre “El violinista de la ronda de dalt”, de Bernardo Muñoz. La presentació es farà a la Biblioteca Enric Miralles a les 19h  i cal reservar plaça per assistir-hi.
Acabarem la vigília de Sant Jordi amb un micromusical al teatre i amb la combinació entre la llegenda del comte Arnau i la música del grup de rock català Sangtraït. La barreja es diu “El vol de l’home ocell” amb Ruben Espinosa i Marc Andurell i es podrà veure al teatre a les 20.30h i amb reserva de plaça.


Dissabte, diada de Sant Jordi, si la pluja ho permet podrem gaudir de nou de les parades de llibres i roses al Fòrum Palatiolo. Hem preparat un programa d’activitats paral·leles que es faran al MiD, en previsió de risc de pluja.

 

                               Sant Jordi a Palafolls. Arxiu (Ràdio Palafolls)


A les 10 es farà el taller Pintem per Sant Jordi. A la mateixa hora i també al MiD hi haurà lectura de llibres per a totes les edats fins les 13h.

 


A les 11, la rondallaire Gisela Llimona explicarà contes també a l’edifici del Música i Dansa.


Ja a la tarda es preveu la presentació del segon número de la revista Vilelles, especialitzada en la promoció del patrimoni històric i natural de Palafolls. La presentació es farà al teatre municipal i comptarà, com ja va passar l’any passat, amb un tast de vins. Les places són limitades i cal reserves plaça prèviament a entrades.palafolls.cat.


Algunes de les activitats han canviat d’emplaçament davant el risc de pluja, però amb la voluntat de poder celebrar la diada de Sant Jordi aquest any.Número de visites
950
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43