Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/04/2024 | 01:35 h
previsio
 
 
14/04/2024 | 01:35 h

Palafolls es suma a la Xocolatada Solidària contra el càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu

18 de febrer de 2020


La ciutadania podrà participar aquest divendres, 21 de febrer, a partir de les 16:30h a l'esdeveniment des de la Plaça del Fòrum Palatiolo, on hi haurà els tres estands que s'hi instal·laran gràcies a la col·laboració del teixit associatiu i comercial del municipi.


L’ajuntament de Palafolls s’ha adherit a la Xocolatada Solidària que organitza l’Hospital Sant Joan de Déu, amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil i per recaptar fons per poder combatre aquesta xacra a través de la investigació mèdica

 

El consistori convida a tothom a participar de la Xocolatada Solidària aquest divendres, 21 de febrer a partir de les 16:30h a la plaça del Fòrum Palatiolo, amb la col·laboració i implicació de l’AMPA de l’Escola municipal de Música i Dansa de Palafolls i la participació de totes les AMPEs i centres escolars: Escola municipal de Música i Dansa de Palafolls, escola Les Ferreries i AMPA Les Ferreries, escola Mas Prats i AMPA Mas Prats, INS Font del Ferro i AMPA INS Font del Ferro, Llar d’Infants municipal i AMPA Palafollets.

 

Des de l’ajuntament també es vol agrair de manera especial la col·laboració dels següents establiments que fan possible l’esdeveniment. Moltes gràcies!

 

- La Cafeteria i Bar Tribeca que proporciona la Xocolata.

 

I el dolç d’acompanyament que es podrà escollir gràcies a:

 

- El forn de Pa Santa Maria que facilitarà croissants per acompanyar.

- El forn de pa PANACEA que dóna magdalenes també per acompanyar.

- La pastisseria Sant Jordi que també col·labora amb la seva coca de brioix.

 

Quin serà el funcionament?

 

Hi haurà tres estands. Un primer per fer l’aportació i on s’entregarà un carnet per anar primer a buscar la xocolatada i després el dolç a triar. Es farà una marca un cop es reculli el que ja serà el berenar després d’un dia tan intens de Carnestoltes. El preu de cada ració de xocolata i dolç acompanyament serà d’1,5€, que es podrà degustar mentre l’agrupació de la Cobla de l’Escola municipal de Música i Dansa fa un assaig obert a la mateixa plaça.Número de visites
1223
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43