Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/04/2024 | 00:12 h
previsio
 
 
14/04/2024 | 00:12 h

Palafolls estrena la campanya per donar suport al comerç local ‘Fem Palafolls’

19 de juny de 2020


Aquesta iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica se suma als ajuts convocats des del consistori per valor de 300.000€ destinats a comerços i famílies


L’Ajuntament de Palafolls estrena avui la campanya ‘Fem Palafolls’, una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica que té un objectiu ben clar: incentivar el comerç local, com a resposta a la crisi que ha originat la Covid-19 i que ha obligat a tancar els establiments de Palafolls durant més de dos mesos.

 

La iniciativa compta amb el suport de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls (ACEP), i la col·laboració de molts negocis del municipi, en aquesta primera onada. De fet, la voluntat de participar-hi ha estat tan elevada que l’ajuntament s’ha vist obligat a fer una tria.

 

La campanya consisteix en un vídeo promocional del comerç local que s’ha publicat a les xarxes socials del municipi, on els protagonistes són aquests comerciants en la represa de la seva activitat laboral habitual a Palafolls. L’anunci promocional va acompanyat d’una veu en off que serà ben coneguda per l’audiència de Ràdio Palafolls.

 

Durant els dies vinents, s’aniran desgranant més accions que aniran fent créixer la campanya. L’Ajuntament demana fer un esforç perquè la gent de Palafolls pensi si allò que ha de menester ho pot trobar a Palafolls abans de sortir a buscar-ho fora.

 

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica, el regidor Aleix Freixa ha dit que “El comerç local, humanitza el nostre poble. Cal valorar les qualitats intrínseques d'aquest, com ara la proximitat, l'atenció personalitzada, el tracte familiar o la qualitat. Característiques que el converteixen en un cohesionador social de primer ordre, punt d'encontre entre veïns i creador de llocs de treball de qualitat. Per això l'Ajuntament n'ha de garantir la supervivència, col·laborant amb els comerciants per generar ocupació ajudant-los a promocionar-se, i potenciant les seves qualitats”.

 

Tant famílies com establiments comercials, poden seguir demanant els ajuts extraordinaris que ha posat a disposició l’Ajuntament

 

L’Àrea de Serveis Socials i la de Promoció Econòmica van obrir fa uns dies la convocatòria d’ajuts a establiments comercials i famílies, després de l’aprovació de les bases via ple. El termini de presentació de sol·licituds romandrà vigent entre els dies 10 de juny fins al 15 d'agost, ambdós inclosos.

 

Els interessats hauran d'omplir la instància específica de la sol·licitud i la declaració responsable, així com adjuntar la documentació requerida de conformitat amb la convocatòria, i presentar-ho mitjançant el registre telemàtic de l’Ajuntament o bé, si es tracta de persones físiques no obligades a relacionar-se electrònicament, de forma presencial a l’OAC, per la qual cosa hauran de demanar cita prèvia telefònicament.

 

Cal recordar que aquests ajuts són de 200.000€ en el cas de Serveis Socials, i de 100.000€ en el de Promoció Econòmica. Els ajuts no són incompatibles entre si, ni tampoc amb altres que ara mateix estiguin vigents.

 

 

 Número de visites
1367
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43