Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 01:46 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 01:46 h

Palafolls Feminista

26 de febrer de 2021


L'Ajuntament de Palafolls prepara un conjunt d'activitats per commemorar i reivindicar un any més el 8 de març i els drets de les dones. A més del manifest institucional durant la setmana prèvia al 8M es duran a terme dues activitats fruit del treball cooperatiu de les àrees d'Igualtat i Jovenut


El 8 de març és el Dia Internacional de les Dones i des de la regidoria d'Igualtat s'ha organitzat un seguit d'actes que donen fruit a la commemoració d'aquesta jornada reivindicativa.

Es tracta d'un treball transversal realitzat amb diverses àrees del consistori, i en especial amb la regidoria de Joventut.

Un any més el dia 8 tindrà lloc la lectura del manifest, a Can Florenci a les 18 hores. Enguany, aquest també es podrà seguir de forma virtual a través dels canals de Ràdio Palafolls; adaptant així la jornada reivindicativa a l'excepcionalitat actual.

 

A més de la lectura del manifest els dies previs al 8M es podrà gaudir, del concert del grup Akelarre format per cantautores feministes, que tindrà lloc dissabte 6 de març. L'endemà, diumenge 7 de març, tindrà lloc el Microteatre Las Fritas, una companyia de teatre marcada per l'empoderament femení.

 

Consulteu aquí el programa oficial. 

Ambdós actes tindran lloc al teatre de Palafolls, i cal reservar entrades al formulari adjunt.

Ressona


Abans de la realització dels actes programats per aquest 8 de Març, es visualitzarà Ressona; un curtmetratge realitzat per l'Acció Feminista de Palafolls, que de ben segur despertarà les inquietuds ciutadanes pel que fa al feminisme i tot el que aquest comporta mitjançant debats amb les creadores. 

Marxandatge gratuït

Durant els actes organitzats per l'Ajuntament de Palafolls es donarà un bolígraf de tinta lila i feminista com a marxandatge gratuït, i fins a exhaurir existències.

Juntes, combatives i fins a la igualtat! 

Número de visites
1161
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43