Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/04/2024 | 12:20 h
previsio
 
 
20/04/2024 | 12:20 h

Palafolls i Tordera promouen un curs de monitors d’activitats de dinamització poliesportiu

10 de desembre de 2021


Els ajuntaments de Palafolls i Tordera, juntament amb el Consell Esportiu del Maresme i la col·laboració de l’Escola Catalana de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, han preparat un curs de monitors d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu que permetrà l’accés al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).


El curs, amb places limitades, es farà del 22 de desembre al 19 de març, amb un total de 250 hores, dividides en una part teòrica (100 hores) i una altra de pràctica en una entitat esportiva (150 hores).

La part teòrica, a més, es divideix en unes hores presencials que es faran a Tordera i a Palafolls, i una altra part que es completarà virtualment.

 

Aquest curs dota dels coneixements i capacitats per entrar al món laboral al personal que s’encarrega de la dinamització i el desenvolupament de les activitats esportives o poliesportives, com ara la promoció esportiva, l’esport escolar, els patis oberts, els casals i campus esportius o qualsevol activitat poliesportiva a ajuntaments, associacions de mares i pares d’alumnes, centres educatius, associacions esportives escolars, consells, clubs i entitats.

Els que completin la formació i aprovin el curs rebran el certificat d’inscripció al ROPEC com a dinamitzadors poliesportius.

 

Campo_de_futbol_de_palafolls.JPG

 

Segons l’actual llei de professions de l’esport, totes les persones que treballin com a monitors i/o tècnics esportius han d’estar inscrits en aquest registre de professionals i per això, els consistoris de Palafolls i Tordera han decidit treballar conjuntament amb el Consell Esportiu del Maresme per oferir aquest curs a un preu de 220€, que es redueix a la meitat pels residents de Palafolls o Tordera o per persones vinculades a entitats esportives d’aquests municipis.

Els interessats s’han d’inscriure al Consell Esportiu del Maresme, al web cemaresme.cat o al telèfon 93 757 01 39Número de visites
715
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43