Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:26 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:26 h

Palafolls inicia una campanya d'elaboració de barrets hospitalaris amb els infants com a protagonistes

17 d'abril de 2020


El consistori ultima un nou projecte de confecció, barrets blancs hospitalaris que seran pintats amb retoladors permanents pels nens del municipi


L'equip de cosidores voluntàries de Palafolls continua rebent peticions de material per part dels hospitals de la Corporació Catalana de la Salut del Maresme i la Selva. En aquest sentit, l'Hospital de Calella es troba en la necessitat de 1000 unitats de barrets hospitalaris per a poder dotar de majors garanties al seu personal sanitari.
 
Davant d'això, l'Ajuntament de Palafolls ha ofert resposta. Mitjançant diverses donacions d'empreses del municipi, el consistori ha aconseguit recopilar el material necessari per a efectuar l'elaboració i el disseny dels barrets. La cessió de tèxtil de color blanc, ha estat clau en la inspiració del projecte de dibuix infantil. 
 
Així, l'Ajuntament fa una crida extensiva a tots els nens del municipi perquè s'adhereixen a aquesta iniciativa solidària. Per a col·laborar, només cal enviar un WhatsApp al 677 572 647 o un correu electrònic a plf.ensenyament@palafolls.cat . 
 
Per realitzar aquests dissenys, cada nen que ho sol·liciti rebrà el barret acompanyat de 4 retoladors tèxtils permanents. Eines de dibuix que ja han estat testades amb èxit pel que fa a la durabilitat després de rentar. D'aquesta manera, s'espera dotar d'un component emocional a les peces facilitades amb l'objectiu de poder aportar un plus de positivitat, tant als sanitaris com als pacients en aquests moments de dificultat.Número de visites
966
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43