Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 06:11 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 06:11 h

Palafolls instal·la tres càmeres amb lectors de matrícula per augmentar la seguretat al municipi

7 de maig de 2020


Els tres sistemes de videovigilància s'estan acabant d'instal·lar sota La Passera, a Mas Reixach i a la zona de Sant Genís.


Per tal de fer créixer el nivell de seguretat al municipi, el consistori ha promogut la instal·lació de sis equips de videovigilància. Actualment, aquesta instal·lació s'està efectuant a les zones de La Passera, Mas Reixach i Sant Genís però pròximament s'afegiran tres equips addicionals que seran distribuïts per altres punts del municipi.

Funció de les càmeres

Cal destacar que els equips no funcionen com a radar o sistema de control de la velocitat, sinó que la seva finalitat se centra a augmentar els nivells de seguretat a la vila amb un objectiu dissuasori. A partir d'ara, l'ajuntament podrà accedir a un registre dels cotxes que entren i surten del municipi diàriament per tal de localitzar-los en cas de necessitat. 

 

Des de l'ajuntament també s'està estudiant la viabilitat d'efectuar un control actiu sobre la gestió dels residus al municipi i el correcte ús dels contenidors, mitjançant un sistema de videovigilància a través de càmeres de seguretat per illes de contenidors

 

Inici de la videovigilància

Es preveia la instal·lació dels equips de videovigilància just quan el temporal Glòria va fer acte de presència, i posteriorment, ha sigut la crisi sanitària qui ha enrederit el procés relegant-lo a un segon terme. Amb tot, els equips quedaran instal·lats i a punt per funcionar al llarg de les pròximes setmanes (ja que actualment resten inactius).Número de visites
1042
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43